THE IMAGINARIUM OF DR. PARNASSUS

 

Mm, den var man och såg igår med David. Hade inga egentliga tankar eller förväntningar när jag satte mig i bio stolen. För er som inte vet var det Heath Ledgers sista film och roll som han inte ens hann göra klart. Förutom Heath så kunde man se bland annat Johnny Depp, Colin Farrell och Jude Law. Jag måste säga att den var sjukt bra. Det tror jag nog att de flesta skulle tycka om man har något sinne för film. Den fick mig till och med att gråta en skvätt. Det var verkligen en film i min smak då jag är väldigt förtjust i fantasy filmer. Filmen var mer en blandning av fantasy och äventyr. Det konstiga var att vi endast var 17 personer som såg filmen när det fanns plats för 62 vi var dessutom först in av alla i salongen. Men det är klart att typ Snabba cash lockar mer, jag vill faktiskt inte se den. Har ingen som helst dragningskraft till den. Dock var min syster iväg och såg den igår och hon tyckte den var bra. Vilket jag har svårt att tro. Men men, man ska väl inte yttra sig om sånt man inte vet någotning om. Smaken är som baken. Jag har i och för sig hört att boken ska vara väldigt bra och det kan jag tro. Jag tycker därefter att det alltid blir dåligt när man ska försöka göra en film efter en bok. Bläh. Nä, hejsvejs så länge.

 


Jag har en plan


- tajmad och klar in i minsta detalj. Det känns det som i alla fall efter jag gått på mötet idag på A9. Lite jobbigt att jag missade bussen därifrån bara. Fick ju gå enda hem. Bläh!
Mitt första mål blir körkort självklart. Kan inte vänta med det längre. Lite taskigt väglag nu bara :( så det blir väl en del plugg och teori helt enkelt. Annars är mitt nästa mål att plugga vidare så man får en bas eller något att stå på i alla fall innan man sätter igång med något eget projekt. Känns jätte bra och rätt. Fast det är ju inget som blir just precis nu. Körkort först och lite annat krafs alias praktik. Ska ner här i stan faktiskt och kolla runt. Måste ju ha något att göra.
Livet är lugnt. I morgon ska jag till Karlstad och umgås med David. Vi ska bland annat på bio och käka. Sen får vi se vart det bär av. Sen så har ju Carl frågat mig om vi ska dra ihop några och träffas å det låter kul tycker jag. Alla som vill får hänka! Får väl bli någon helg nu tycker jag :)


Hopplöst


Hej,

Jag har tänkt mycket nu på senaste tiden. Jag saknar mycket av det gamla. Varför var allt så enkelt då?
Känns som jag stött bort allt och alla.. får en riktigt fet knut i magen när jag tänker på det. Det är väl bara jag som inte har lyckats med någonting. Alla flyttar, åker utomlands och har jobb osv. jag har inte gjort något av det. Det känns hårt. Inte för att jag vill utomlands, men vafan.. jag kämpar faktiskt. Går fan inte ens att få lite praktik någonstans. Hopplöst. Jag är rätt värdelös på det sättet. Jag vill börja jobba nu och flytta så fort som möjligt. Vill inte känna att jag inte klarar av någonting. För jag vet att jag kan. Varför kan man inte få en chans?


Avatar


Hallú! I fredags hade jag och David 10 månader. Puss på pojken. Vi var och såg Avatar och den var grymt bra enligt mig. Riktigt schyssta effekter. Man blir nästan sugen på att se den igen. Jag kan varmt rekommendera den till alla där ute. Jag tror att det är en film som skulle passa många. Ska definitivt köpa den när den kommer ut på dvd.
Den var inte alls som jag hade tänkt mig från vad man hade fått sätt på reklam och trailer. Se den!



Projekt 1


Alice in wonderland

Ja, det kommer att bli mitt första projekt. Jag har redan fixat lite folk som ställer upp. Så nu är det bara lite rekvisita som fatta osv. Dessutom så ska jag ju se filmen som kommer på bio i mars innan allt kan börja. Ganska spänd. O jag måste hitta rätt miljö också. Kan bli knepigt, men får väl åka runt och leta tills man hittar det man vill ha.
Ska bli super kul i vilket fall.
Byebye



Tillbaka


Tack alla för era vänliga ord.

Satan, vad ska jag med en blogg till undrar jag ibland, men faktum är att jag tycker det är ganska mysigt att skriva då och då när man har tid. Även om det inte blir så ofta just nu. Mitt liv är ganska tomt och meningslös just nu. Inget jobb, och det är väl där det klämmer mest. Min älskling fyller det mesta av min tomhet. När jag är med honom känns det inte som det är så farligt o dessutom tänker jag inte på det då. Men man kan inte komma ifrån verkligheten.
Jag har i alla fall kollat upp lite praktik och jag kanske får på Panduro i Karlstad om jag har tur, vilket jag inte har haft hittills. Håll tummarna för mig ändå! De skulle i alla fall höra av sig nu i slutet av januari. Annars har jag väl min plan B som jag återkommer till senare.
Annars är det möte på fredag, jätte kul att de flyttat så att lokalerna är ute på A9 nu. Wiho! Nej inte alls så jätte kul. O man jobbar på med körkortet såklart. Känner mig så uppjagad av det på något sätt. Jag är snart för gammal känns det som. Längtar till sommaren, allt känns så mycket enklare då även om det inte är det haha.

På förra mötet pratade vi om att starta eget. Fast mitt var väl mer foto inriktat och det vi kom fram till kändes riktigt kul. Även om det inte blir något av det är det ändå en tanke. För det jag helst av allt skulle vilja göra är att sminka folk och ta bilder som de även kan köpa om de skulle vilja ha dem. Att man lägger ut en sida där det finns ett antar "figurer" att välja mellan och sedan att man får välja en och boka tid osv.,
men det jag först av allt skulle vilja göra är att gå en sminkkurs av något slag så det känns att man kan något. Problemet är att det kostar lite, har ingen lust med studielån när man är utan jobb. Så då är man tillbaka på ruta ett. Jobb, men om ni ändå tycker att det är en bra idé så skicka gärna en rad.
Hejhoppsan!



RSS 2.0