Dålig tjej

Fy i helvete vad dålig jag är på att skriva, men nu gör jag det iaf. Helgen va riktigt kul! I fredags var David här hos mig och myste. O i lördags vart det utgång med Malin. Det började hemma hos Räkan där de hade köpt skit mycket frukt som vi moffa i oss. Senare kom även David och Simon som det vart mycket prat om minnen från högstadiet osv. hahaha. Sedan drog jag och Malin till mastis och tog oss en sväng om. Länge sen jag var ute måste jag säga. Kändes som jag gjorde bort mig en del kanske men men. Orkar inte tänka på det. Det var en trevlig kväll/natt iaf, tack Malin! Hoppas verkligen du får det bra i Cypern nu.
Annars var man i Karlstad igår och inhadlade lite julklappar. Blev dock inte klart men det närmar sig. Träffade även David en sväng, sötpöjk. Saknar dig.
Verkar inte som det är några möten i veckan iaf. Missade föra, så har faktiskt ingen aning. Jag antar att de hör av sig om det skulle vara något. Men men, annars är det väl jobb sökande och praktik som står på menyn. Funderar på om man skulle ta sprutan i veckan kanske. Har ingen vidare lust, men mamma och pappa tjatar som as.
Hat fint, bye!



Tävling!


Varför är det jobbigast att gå upp på morgonen när man måste? I måndags och onsdags var jag på möte på kps, yay! Känns inte som man kommer någonstans. Annars så har David varit här i helgen och nästan hela veckan. Vi har varit jätte duktiga och varit ute och gått som bare den. Vi gick ut till marieberg, sandfallsskogen och skärgården där vi fotade en massa också. Kan säga att det kändes i benen dagen efter. Han åkte i alla fall hem idag med sina föräldrar som precis hade kommit hem från Island.
Föra veckan köpte jag in ett Super nintendo till mig själv och lite kul spel som jag är ganska nöjd med. Nu har jag något att göra ett tag, haha. Bra att jag fortsätter att lura mig själv. Förresten så har jag nästan klarat av alla spelen, men det känns som en trofé att bara ha konsolen.
I morgon ska jag träffa vickan. Det ska bli skoj, blir väll en sväng på stan och käka ute. Kanske rent av tar oss en drink någonstans. Mys! Skriver mer någon annan gång. Trött nu. Förresten så ska jag anmäla mig till lite fototävlingar. Det ska bli kul!

Hejsvejs, eller Wooho som Michael Jackson skulle ha sagt.


RSS 2.0