Men visst finns strandjäveln


Haj! Då var det måndag igen o plugg som gäller. Fan vad alla lärare ska trycka in massa på slutet. Känner mig asgnällig, skoltrött antar jag. Prov på prov. Fan vad jag klagar, det är ju inte ens långt kvar och inte speciellt mycket lektioner heller. En del kurser slutar ju till och med snart. Nu får jag ge mig. Det är sommar.
Mja, annars var man i göteborg i fredags. Köpte studentklänning och massa annat dumt såklart. Rätt snabbt jobbat ändå. Det var ju meningen att vi skulle ta en natt kvar där men vi sket i det. Kom hem runt tolv, så det var rätt soft.
Gick upp nio dagen där på och färgade håret för att sedan dra vidare och fota lisa och hennes familj. Haha, det var skit kul och du har verkligen världens roligaste familj lisa. Kände mig lite dålig bara. Men men, resten av lördagen spenderade jag i Grums med David och vi tog första doppet tillsammans. Det var så jävla kallt så att det gjorde ont. Brann ju i fötterna.
Igår åkte vi ifrån Grums in till Karlstad och tog det lugnt med Jonna och Martin. Jag orkade inte åka hem heller så jag sov kvar. Tänkte att David skulle slippa bli mobbad också.
Hat!




That's why Im dangerous


Tja! Veckan är som vanligt fylld med massa skit. Idag väntar högen med böcker på att jag ska börja plugga till biologi provet. Yay! Nja, det är väl inget jag ser fram emot direkt. Senare vid 14 ska jag kila ner till stan och hämta min balklänning! Wie, den var tydligen färdig nu och det ska bli kul att prova den. Jag ska ju intervjua henne också. Kul, ska skriva ett reportage om balen och hela studenten egentligen. I morgon ska jag till frisan och bestämma hur mitt hår ska se ut till balen. Spännande, spännande. Sedan är det väl massa plugg som gäller igen.
På fredag ska man till Götebrog också med mammi. Vi ska leta studentklänning och skor och hela köret. Det blir grejer det, och det är grejer o göra hela tiden tycker jag. Tar aldrig slut fast att det snart är slut. Aja, hejhej!


 

RSS 2.0