I wish I understood


YoHo. Skrev senast i måndags. Jag orkar seriöst inte haha. Idag har man varit ledig, fuck! Nu kom jag på det igen. Skulle ju hämtat klänning hos ida idag. Fan vad tankspridd jag är, kan ju inte hålla koll på någonting. Hopp, får bli i morgon då kanske.
Ska se om jag kan komma ihåg vad som hänt annars i veckan. Hum, inte mycket måste jag säga. Onsdag var det fotografering som vanligt fast vart bara planering denna gång. Var hos tandläkaren också, fick självklart inte ta ut tandställingen. Fucker! Han tyckte inte att det såg tillräckligt bra ut än. Som tur är tar han sin pension idag haha, hoppas jag får det bättre med den andra tandläkaren. Har dock ingen tid förrän i januari. Det suger känner jag. Men det är bara att bita ihop haha! ^^ 
Igår var jag på netto med mamma, jag ska aldrig mer följa med dit. Jag orkar inte trängas i en ganska liten affär med typ jätte mycket mer folk än vad det borde vara där inne. Träffade tess och mikaela också. Oja jag ska komma ner med dina jackor haha. ^^ Kollade på mamma mia the movie också. Den var ju faktiskt mer mys än vad jag trodde. Jag tycker om abbas musik också så det var ju ett plus.
Sedan följde jag med martina och max på promenad. Frågan är ju vad som händer nu? Vad ska vi gööööööra martina? Hon ska försöka lura med mig ner och sola i morgon i vilket fall, känns inte som det kommer lyckas just nu i alla fall. Men jag ska inte säga något. Skulle ju egentligen till karlstad idag och kääääka med ligan, men så var det ju inte. Suckar lite. Jaja, ser ut som det blir nästa helg istället. bye!


Let us call it love


Idag är det en månad kvar till julafton :D jag älskar julen. Den är så mysig, men jag gillar inte kylan. Nepp, jag har nog aldrig varit ett vinterbarn. O på torsdag ska anna och jag handla lite julklappar hehe.
Idag var det alltså måndag igen och en jobbig sådan. På onsdag är det tandläkarn som gäller. Håll tummarna för mig då är ni snälla. Förutom det vet jag inte riktigt vad det blir i veckan. Joo förresten, på fredag blir det antagligen käka ute i karlstad. Yay.
Jag måste prata med Dan också, det är ju igen mening med att jag går på hans lektioner om jag i princip redan är klar med fördjupningen. O i så fall blir jag ganska ledig på torsdagarna och fredagarna fram till lovet i alla fall. Gottgott. Får hålla ut med skolan nu det är ju som sagt bara fyra veckor skola och sedan lov.


The way out is broken

Haj, var ett tag sen nu. Men veckan har varit seg, tråkig och full av läxor. Usch! Men i fredags fyllde sassa 18! :D Vi var bjudna till Norrgården tillsammans med hennes stora släkt. Vi firade nämligen även Gladys, sassas mamma. Det var hur trevligt som helst. God mat och bra sällskap. Vad mer kan jag begära? O jag fick träffa massa folk som jag kanske inte träffar så ofta annars. Simon, Ida, Carl och David. Jag har alltid kul med er. Får hitta på någonting snaaaart. O såklart mina brudar, gos på er! Jag tycker i alla fall att det är synd att vi inte ses som vi har gjort. Miss. Men jag hade i vilket fall jätte kul, det var en bra kväll. Slutade med att jag fick skjuts hem av Åsa medan de andra drog till ankaret.
Igår fyllde Erica 19! Grattis tjejen. Vart förfest hos Pillan, som jag förresten glömde min kamera hos, sedan statt. Fan vad jag hatar det stället nu. Jag ska aldrig mer följa med dit. Vet att jag sagt det förut, men nu menar jag det på riktigt. Inte kul. Jag försökte typ dra minst 3 gånger, men jag blev hela tiden hindrad. Först av Jonas, sedan Erica osv. Det positiva var väl att jag fick tillbaka min halsduk. Behöver en paus där ifrån så jag inte förstör andras kväll. Har dåligt samvete för att jag inte följde med till karlstad också. Förlåt tjejer.



Scream

Hejhej! Jag är trött. Har inte sovigt någonting på hela natten. Jag fick allergi attack igår kväll tillsammans med feber, it was really bad. Så jag har inte gjort ett skit idag. Tror inte att jag tar mig till skolan i morgon heller. Hade ju fått foto uppgift tills i morgon. Vi ska ta en skräck- och glädjebild. Blev ganska nöjd med skräckbilden. Glädjebilden var mycket mycket svårare. Vet inte hru det blir med den. På tal om bilder, igår var vi på Rud och fotade i skogen till projektet. Det vart skit bra!
Måste åka och köpa de grejer som fattas för att göra resten av depp bilderna. Har bara två kvar tror jag, om ingen annan kommer på någon mer. Ska skriva ihop en synopsis och skicka iväg till per också.
I morgon fyller Cassandra år! :) Det är meningen att jag och alla andra ska komma till Norrgården. Jag hoppas jag är bättre i mogron, annars kommer jag ändå. Haha, ska lyssna på michael ett tag nu. Han gör mig glad.





Watchin’ you

HAJ! Tisdag alltså. Rätt okej dag ändå, har inte gjort någonting men aa. NU KOM JAG PÅ! Skulle ju hämta klänning hos ida. Skit! Får bli i morgon då eller något. Fick ju förresten sällskap av henne och lisa med tåget idag, o vilket skit tåg sen. Men de va myyyyys. Händer ju inte så ofta. Vi får hitta på något snart. :) Hum, mer idag då? Ja, vi hade line dance på idrotten. Det sög! Trodde i alla fall det skulle vara lite roligt, men icke. Fast jag vart rätt sugen på att dansa annat. Senare hade jag mitt muntliga nationella i svenska som gick som en dans. ^^ Muahhaha. Nej men det kändes helt okej. Jag kunde ha varit mycket värre. I morgon blire te och fota. Det kommer bli skit kul känner jag. Fast vi är sämst på planering. Haha.  Om en vecka kanske jag ska få ta ut min tandställing, och jag ber typ till gud att jag ska få göra det.



Nothin'ToLose

Att tro på gud är som att kasta sig ut för ett stup och hoppas att någon tar emot en. Min filosofi lärare är bra. Fast jag skrattar lite åt honom ibland, speciellt i hans val av exempel. Hade sovmorgon idag till 10 ungefär. Sen så fick jag sällskap av michaela från stationen till skolan. Vi får lära oss äta frukost hörru. Sedan hade jag historia och filosofi. Filosofin fick jag ha själv, det var inte kul alls. Vart ingen dans heller eftersom syon är megaseg på att svara. Hur svårt kan det vara? Och nu sitter jag här och försöker plugga till muntliga nationella, men jag har ingen direkt ork. Det går gå som det går.
På fredag fyller Sassa 18, grattis i förskott på henne. Bye!
Haha, men gissa om jag fick curry när jag kom hem, mmmmmmmmm!!!



High Drama

Yo. Då var ännu en helg slut. Den har väl varit okej antar jag. Har egentligen inte gjort någonting förutom att jag festade igår då, o det blev ju inte riktigt som tänkt men det blir det ta mig fan aldrig. Förlåt för mig. Är ju inte meningen att ni ska behöva ta hand om mig liksom, men jag är ju lite dum ibland haha. Förlåt martina, alla bara försvann för dig haha. Jag fick inte tillbaka min halsduk från garderoben heller. Jag vill ha den tillbaka tack! Idag har jag banne mig inte gjort någonting. Förutom promenaden till doncken med martina, men den vart ju inte så nyttig, haha. Jag är så trött på mig själv. Jag gör aldrig något i tid, så istället får jag stressa ihjäl mig. Och nationella provet på tisdag kan ta sig. Jag behöver skaffa mig ett spel eller något att underhålla mig med. Kul att jag försöker lura mig själv. Jag börjar fan klättra på väggarna här hemma.



Joker

Köra bil och samtidigt skrika till Bon Jovi låtar tillsammans med mamma är nog det bästa jag vet. Nästan i alla fall. Idag blir det utgång med tjejerna. Om ingen annan har något bättre förslag. SÅ trött på statt, men a. Måste ju följa med nu när en tjej blivit 18. Kan ju inte vara i karlstad eftersom jag inte vet vart jag ska ta vägen efter åt. ^^ Det skulle ju va om jag fick sova hos någon, men shit the same. Har precis kommit hem från en blöt promenad med martina och max. Inte okej. Jag ska göra slut med 2,5:an. Det här funkar inte längre, haha. Nä nu ska jag ställa mig i duschen så jag blir klar någon gång. Martina ska få klippa mig sen också. Bye! Pratade med lisa i telefon precis, jag blir lite ledsen faktiskt. :(



Hungry eyes


Nu har jag vart dålig på att skriva igen. Hade nationella i onsdags. Kändes faktiskt helt okej, men man vet ju aldrig. Nu är det bara muntliga kvar nästa vecka. Blir nog bra. Igår var en stressad dag. Hade en lektion på 3 timmar, sedan hem och fota Jenny och Anna till fördjupningen som skulle vara klar idag. Och det gör man inte bara sådär. Fick sitta uppe halva natten och göra klart bilderna. Blev ganska nöjd i alla fall. Redovisade dem idag också, så det kändes okej. Jag är helt såld på min nästa ide. Lägger ut bilderna jag tagit här nu. Får gärna kommentera. ^^ Nu vart ju inte bilderna som de var meningen att de skulle vara från början, men det gör inget för de var snyggare såhär.
Ps. Jag funderar helt seriöst på att börja med pardans. Seems fun. Har börjat träna nu också, fan vad bra jag är.

Hörde att några sjöng "The Time Of My Life" på idol. Jag hatar idol.



Lina, Jenny,  Anna, Mia och Martina.
Martina är min favorit ^^

I've had the time of my life

Har precis kollat på dirty dancing. Så nu vill jag börja med pardans. Börja med dig?
Vart en helt okej dag, fick sällskap av ida med tåget imorse. Du kan verkligen få mig att skratta. Silvia^^ Annars har det bara flöte på. Jag har även fotat min kära martina idag, gick super. Fick riktigt snygga bilder! Ska sätta mig och pilla med dem nu hade jag tänkt. Är lite nervös inför nationella i morgon, men vafan livet är för kort. Bye!
Tänkte jag skulle lära mig att gå ner i spage. Hjälp mig?

This could be love.

Now we're dancing for rain

Jaha, kul dag! Tänkte jag skulle vara jätte duktig idag genom att komma i tid och gå på alla lektioner, men icke. De två första lektionerna hade vi inte. Jag blir så trött på mig själv. Att jag inte kan komma ihåg någonting! Så jag har suttit i skolan och vart arg på mig själv hela dagen. Haha! Gick en sväng på stan med becca efter skolan eftersom vi inte fixat med dansen än. Suck. Träffade ida på tåget hem också, det va ju mys. :) Har precis kommit hem från martin nu. Va och fula mig där ett tag. Ska förmodligen fota henne i morgon om allt går som det ska. Nä, nu är jag skit trött. Ska slänga mig i duschen och sova. Bye!
Somnar inte, så jag ska se på dirty dancing.


Sometimes the hardest things in life are the things we have to do

Igår var jag och martina på statt. Hade lite för fest hos martinas daddy. Familjen gustafsson och italienarna hade ju redan satt festen igång när jag kom dit så det var bara att glida med, haha. Fick i alla fall lyssna och dansa till lite michael innan vi gick till statt, då vart jag glad. Och lilla elin sprang runt med min kamera och tog kort på allt och inget, så jag hade inte något batteri kvar till senare. Men det gjorde inget för det vart en helkul kväll med min brud. Jag kommer ingen vart med filosofin. Istället sitter jag är och gör massa annat. Jag kommer att ha mycket att gör nu framöver.
När kan jag fota dig martin?




I love that you're in love.




Yesterday

Vad kan jag säga? Kvällen handlade om skor.

Now You See Me, Now You Don't

Hallå. Haft pressat schema idag, fifan! Challe skulle ha fota mig idag till hennes fördjupning, men hon var inte där. Så jag käkade och drog hem igen. Förresten när jag åkte med bussen hem så tyckte en kärring att jag skulle ta på mig bältet. Men jag sa till henne att jag gillar att leva farligt. Haha! När jag kom till stationen träffade jag sassa och theresé. Så jag fick mig lite sällskap hem, blev as kissnödig så jag följde med theresé hem. Fick se hennes mammas tatuering också. Den var snygg! När jag kom hem började jag fota min kusin lina till min fördjupning. Jag blev nööööjd! Check it out. Och nu ska jag bli med tvingad till mastis av malin och martina. Jag är inte alls sugen, men malin kan ju bara gå ut idag eftersom hon jobbar imorn. Jaja, det här gör jag bara för din skull malin. Jag är trött. Jag vill bara ligga i min säg och mysa nu.


Hello! Har precis kommit hem från mastis. Skulle ju egentligen till ankaret också, men det stängde ju ett så det var ju ingen ide. Det var faktiskt ganska kul för att vara en stvingad kväll haha. Musiken var ju helt okej ibland ;) Jag vart ju utvald på dansgolvet av någon kille, HAHA! Stog och pekade på mig hela tiden.



Michael Jackson

Tja! Jag har precis inget att berätta om idag. Mitt liv är inte så intressant hahaha. Händer ju inte så mycket roligt om man säger så. Har iofs varit ledig idag, så har stor slappat hemma. Borde ha pluggat, men nej. Borde ha fotat martin, men nej. Var hos henne en sväng förut. Kolla lite klipp på youtube, käka bullar och snacka skit. Låter kanske inte så kul, men det är en sån där grej jag skulle behöva göra oftare. Det går ju inte att ha tråkigt med martina heller. Big no! Har hittat min kärlek till michael jackson igen. :) Han har alltid varit och kommer alltid vara min största kärlek. Hihi <3 Så nu blir det musik med honom för hela slanten. Peace out!


Klockan är 02.00 och jag kan inte sova. GRÄJT!


Stupid boy!

Hej! Första lektion: idrott . Verkligen skit kul! Jag känner att jag behöver börja träna dock. Men dansen snart som sagt. wie! Vi i vårt projektarbete kom fram till att vi tar ledigt i morgon. Halleluja! ^^ Då har jag tid att fota martin! ;) Förresten, på vägen hem från skolan  blev våran buss påkörd av en bil. Haha. Jag märkte det inte ens. Iofs sov jag, men ändå. Man känner väl om en bil kör in i bussen liksom? haha.
Fick reda på lite otrevligheter igår. Usch, nej det var inte kul. Finns idioter överallt. Var inte direkt något jag ville höra just nu heller. GAH! Ska nog försöka sova tidigt idag och se om jag kan vakna på rätt sida i morgon.

Little minds let little pain burn big old dreams with little flames,
and you don't think I understand.
Little holes in parachutes won't leave you falling,
if they do, it's because you want to land.

Ugly day?

Haj! Hade såklart ingen svenska lektion idag, yay! så vart ju en slapp håltimme, fast jag borde ha pluggat.  Livet är meningslöst. Det förklarade min filosofi lärare idag. Viljan till liv driver allt. Människans liv kommer alltid kännas värdelöst. Begärets onda cirkel, Begär -> tillfredställelse-> Begär osv. Människan kommer aldrig luta sig tillbaka och vara nöjd. Det ligger inte i vår natur. Och det jobbiga är att jag håller med honom. Allt han sa var så jävla sant så jag orkar inte. I vilket fall är han en riktigt bra lärare, lite flummig men det är bra. :) OCH! jag får förmodligen dans också. ÄNTLIGEN! tog bara ett år att fatta. Vår syo är inte bra. Nae, nu ska jag plugga.

hands down

Thinking, if there's nothing missing in my life
Then why do these tears come at night?

Berätta, för jag vet inte.

Klockan är 08.21 och jag har försovit mig. Första dagen i skolan, inget gott tecken.

Fix your eyes and get up, bitch!

What's wrong with me? Det är den jävla frågan som kommer att förfölja mig resten av dagen. Och vet ni vad? JAG VET INTE!

Igår var vi på tess och emmas fest i hultet hihi. Det var helbra! Käka lite mat och dansen med jessica var skit kul ^^ Roligt att se alla igen. :) Bara det att jag är tönt, men det är lugnt. Måste lära mig att kontrollera mig själv bara. Jag förstår inte hur man kan springa runt och vara konstant glad. I can't do that. Förlåt, förlåt, förlåt. Men sen drog vi i alla fall till statt, men det varade inte så länge för min del. Jag har martinas plånbok och jespers gips? haha, vart inte så bra kanske. Nu sitter jag här och vill inte komma ihåg igår. Tremänningarna har förresten precis åkt hem så det är ganska tomt i huset nu. Tänkte gå och käka något och se någon film kanske. Jag ser nu också att min kamera fattas, hum.

Made a meal and threw it up on sunday,
I’ve, got a lot of things to learn,
Said I would and I'll be leaving one day
Before my heart starts to burn.

So what’s the matter with you,
Sing me something new,
Don’t you know the cold and wind and rain don’t know,
They only seem to come and go, away.

Times are hard when things have got no meaning,
I’ve found a key upon the floor,
Maybe you and I will not believe in,
The things we find behind the door.

So what’s the matter with you,
Sing me something new,
Don’t you know the cold and wind and rain don’t know,
They only seem to come and go away.

Nobody knows the way it’s gonna be
.



 

RSS 2.0