NO!


Allt skiter sig ju! :(  Hade ju värsta planen. Jag är för deppad för att skriva om det.
Fan ta den här kvällen. Det blev inge bra.




Shame on you


Hej! Kom precis hem jag. Har varit lite överallt känns det som. Var först hos malin då med carl och vi myyyyste. Kollade på Patrik 1,5 och spelade guitar hero. (: Sedan gick jag o malin till ankaret (inte så mycket folk, nej) där vi träffade simon. Som vi sedan följde med på efterfest med.
Var inte där så länge dock. Var inte så roligt folk (förutom simon), dessutom hade de katt. Blev inte en sån bra kombination kände jag.
Och ibland kan jag inte förstå vad alla vill mig. Säg det bara!
Jag höll iofs på att dö av skratt på vägen hem. Simon kände tydligen en kille, som hette andreas som cyklade förbi och han ramlade rätt gött av sin cykel här han körde förbi oss. Jag höll seriöst på att skratta ett jävla bra tag där. HAHAHA.
Tack för kvällen malin! Bye.



In love with all of these vampires


Hallå! Kom precis hem ifrån stan nu. Jag har varit på sjukhuset och kollat min astma och allergi. O det var ju som det var. Inte så stor förändring alltså, men att jag troligen utvecklat allergi mot kanin också. Dumt :(
Hade åtminstonde en bra läkare! Det är inte varje dag det händer.
Sedan var jag och hämtade ut mitt arband på smycka som jag hade pajat. Haha, sen tog jag en sväng in till tjejen som håller på och syr på min balklänning. O det skulle inte ta så lång tid att bli klar med den tydligen. Jag skulle komma tillbaka på fredag så vem vet.
Senare ikväll ska malin, carl och jag ha beck maraton! Haha, jag älskar Gunvald och hans kommentarer.
Så jag tänkte åka till maxi sen och köpa något ätbart till dess. Bye!


 

You always keep passing me by


Hajhaj! Idag har jag heller inte gjort så speciellt mycket. Tro det eller ej, men jag har umgåtts med syster. Annars inte så mycket under dagen i alla fall.
Jag var nyss hemma hos malin och kollade på film. Vi såg Batman The Dark Knight (jag älskar den och hatar den), Rat Race och Mamma Mia. Hade kanske sett fler om vi orkat.
Jag är ganska fascinerad av jokern. Som de flesta redan kanske vet.
I morgon ska jag bara njuta av lovet tror ja. För sedan tar det fart. På onsdag ska jag upp svin tidigt till sjukhuset och ta lite prover och annan skit. Sedan ska jag åka och prova balklänningen. O senare på kvällen ska jag, malin och carl umgås.
Torsdag ska jag förmodligen till karlstad och bowla med tjejerna. Myyys, om inte annat. Resten av lovet blir en fest!
Nä, nu ska jag kanske sova. Bye!



Hunted


Hejhej, jag gör inte ett skit och har inte gjort det på hela dagen eller. Malin sa att hon skulle ringa, kanske har glömt det.
Jaja, ska slänga iväg ett sms och höra vad det blir. Blir det inget så ska jag nog ägna mig åt att fota lite.
På onsdag ska i alla fall carl, malin och jag umgås! Fett nice.
Farmor är här nu och skackar om att hon ska åka till thailand i 2 veckor. Jag vill också. Tror jag följer med. Haha, nä men blir antagligen lite jobbigt här hemma under den tiden eftersom min farbror kommer "bo" här då. Jag vet inte om jag kommer orkar med det. Det är verkligen en kille som kan skriva en bok om sitt liv.
Känns rätt ovärt med blögg när man inte ens har något att skriva om. Bye!



Smile


Haj! Idag har jag inte gjort speciellt mycket som jag kan skryta med. Käkat hos mormor, det är väl typ min dag. Haha, jag har inte ansträngt mig så mycket för att göra något heller. Eller jag bestämde träff med malin i morgon iofs, men det är i morgon det.
Erik och tomas kom hit förut en sväng. Vi spelade lite guitar hero innan tomas skulle skjutsa pappa och erik till något ovärt ställe som jag inte kan komma på vart det var.
Nää, jag har inget vettigt att säga. Det här blir bara massa blaha. Läs inte. Bye!

                                                                     




Oh Boy


Eyyyy! Just nu sitter jag hemma och pratar lite med martina. Hon tjatar på mig att jag ska komma till henne i göteborg, men jag orkar inte riktigt. Hahha. Jag hade kanske följt med när du åkte om du hade tjatat då. Nu försöker hon locka mig också hahaha. det funkar inte martina.
Provade precis mina balskor också. De är så grymt snygga! I morgon ska jag nog ta och ringa tjejen som håller på att sy på min balklänning också. Får se hur det går med den liksom.
Ja förresten så är jag jätte besviken. Jag blev inte så glad idag kl.9.10 som planerat. Nej, det kanske blir om en månad istället. Lite irriterad blir man ju, men det får väl gå.
Nä nu ska jag nog gå och se nån film, bye.
Oh boy, you make me feel like
No boy can make me feel like you
I really really want you
Oh boy, you make me feel so
Oh boy, you really turn me on
boy and I don´t know what to do
I really really wanna be with you



Four Winds


Tja. DET ÄR BRA MALIN! Vi kan gör något du och jag? Carl var sugen på en film och vin kväll, vad säger du om det? Guitar hero kanske, hahaha :D  Vi hörs i helgen! eller i morgon. 
Just nu sitter jag i skolan och skriver massa skit texter som jag aldrig kommer att bli nöjd med. Det är jätte kul, det försäkrar jag. 
Mest av allt längtar jag vills 9.10 i morgon. ÅH! Ge mig.
Jag vill ha bak med Ida och Simon snart också. Det skulle vara ytterst myyyyys. Det var ganska länge sedan vi sa det, men aa. Saknar er så, why not? Om ni vill alltså. 
Nää nu ska jag skriva lite till och faktiskt dra mig hemåt snart. Bye!



Hungry Eyes


Hajen! Just nu sitter jag och pillar i ps och kan inte sluta. Det var ett tag sen jag bara satt och höll på med det nu, I'm back!
Ja, har inget mer att säga direkt förutom att jag längtar till fredag. Om det blir som jag vill kommer jag bli som barn på julafton. Jag kommer bli sååååå glad. SNÄLLA LÅT DET BLI SÅ! Jag dör annars. Orkar inte vänta längre.
I morgon och fredag är det text som gäller. Blä för text, men det är bara att hålla ut.
Helgen blir lugn, och lovet också för den delen. Vette fan vad jag ska hitta på, men något kul ska det bli. Känns som alla ska åka bort på lovet :( stanna och lek med mig istället! Bye.

Du är het.


We Rock


Hallå eller. Igår åkte jag hem till martinas pappa för att umgås med henne medans hennes familj var på bröllop. Vi hade huset för oss sjäva alltså, (martina kan skrika hur mycket hon vill, yay) hahaha. Nää men det vart en riktigt rolig alla hjärtans dag :) och det berode nog mest på att vi har sån dålig humor du och jag.
Man kan väl påstå att vi hade spelkväll i alla fall. Vi körde biljard, guitar hero, eyetoy och singstar. Skit kul! Sedan kom Lidén och spelade GH med oss. Martina på practise alltså, trodde jag skulle dö av skratt.
Vi kollade på massa ovärda filmer också. På en av dem vart det en jävla diskussion om tjejen det handlade om hade några sinnen. Det fick mig också att skratta en hel del kan jag säga.
Den natten sov vi i princip ingenting, men det gjorde mig ingenting heller. Tills jag kom på att jag måste plugga idag och är för trött för att göra det nu. Blä.
Helgen i övrigt känns lite sådär. Jag gör mig själv besviken och andra också kanske. Det suger. Ska jobba på det.
Nae, ska ta och hoppa in i duschen nu. Bye!



This Is How We Party


Eyyyyyyy. Jag kan inte sova, är ganska sämst på det. O inte har jag skrivit klart reportaget heller, det suger. Hatar att skriva den här skiten och inget jag gör duger ju! GAH!
Funderar lite på morgon dagen. Jag ska till arena med några i klassen o det kommer bli lite knivig känner jag. Vet inte riktigt hur jag ska fixa det, men det ska nog gå. Det är rocktema där ^^ haha. Det får man ju inte missa, kommer bli skit kuuul.
Fast jag måste nog åka hem imellan skolan och det ändå. That sux, men det här är i alla fall planen för i morgon. Får väl se om den håller.
Hoppas jag kunde sova hos vickan också, annars blir jag total knivad. Om jag inte dör innan i skolan förstås, mördar dag. Samma äckliga lektion från 9-16. Blääää. Jaja, ska kanske försöka sova iaf och sluta tråka ut alla. Bye!
(photoshop krånglar, så har inte fixat bloggen än.. den är ful jag vet)


Someone I´m made for


Tja. Ledig som sagt idag. Vaknde ungefär kl. 14, o nu ska jag snart ner till stan för att fixa mitt bankomatkort som inte vill funka. Sedan ska min mamma och jag kolla på en studentpresent och gå iväg med min klocka. Fan vad saker jag har som är sönder haha.
Idag blir det till att rå plugga. Usch, jag måste skriva klart mitt reportage också. Jag tycker det är svååååårt. Det är i alla fall fredag i morgon och en vecka kvar till tandläkaren! Om de säger att vi ska ta ut den gången efter den kommer jag gå ner på knä och be att de ska ta ut den. JAG VILL INTE HA DEN LÄNGRE. Är det svårt att förstå. Nä, så kom igen nu. Håll tummarna. Annars tror jag att jag ska slita ut den själv.
På lördag är det alla hjärtans dag och då ska jag umgås med martina och david än så länge. Malin du ska vara med jesper något annat kan jag inte tro.
Nae, nu ska jag till stan. Bye!


The Secret Goldfish


No matter how hard I try
to break all the ties
Heartbreak is forever
The land of the lost
I found myself in nothing

This time,
promises broken
Find me clutching to you,
for something,
for something that you're not

Believing,
believing in what you say,
makes me lie awake at night
The truth,
the truth is not what scares me
It's why you have to lie,

all the time

I can't close my eyes
I can't shut my eyes to you
I can't close my eyes
I won't shed a tear for you

'Cause hearbreak is forever
I found myself with nothing
to believe in
This time,
the promise is broken finally
Clutching you for something,
all the time

I can't close my eyes
I can't shut my eyes to you
I can't close my eyes
I won't shed a tear for you

Not this time

'Cause heartbreak is forever
Heartbreak is forever

But nothing lasts forever...



I found myself in nothing


Hejhej! Vaknade precis. O jag hade en skit bra dröm, kändes nästan verklig. Önskar att den var det.
Gick visst och la mig när jag kom hem från skolan iaf. Inte för att det blev överdrivet sent idag direkt. Vi kom riktigt långt med projektarbetet idag. Stjärna i kanten. Vi har kommit fram till att vi varit riktigt lata när det gäller projektet, men det har vi nu fixa te.
Jag fotade marie idag med massa smink och färg. Jag blev rätt nöjd med resultatet. Sedan fotade marie/mia mig. Det var sista dagen vi fotade idag. Vi har egentligen så grymt mycket bilder, mer än vi tror. Så nästa gång blir det väl till att välja vilka bilder som ska vara med och lite annat.
Förresten han killen idag i skolan var ju lite skum? hahahah.
I morgon är jag ledig. Så sjukt skönt. Bara tanken på att få sova hur länge jag vill är ju underbar. Jag blir inte ensam dock, mamma är också ledig och pappa är sjuk. Fan om han smittar mig.
I helgen ska jag umgås med martina och david. Det var ju inte igår man såg honom direkt. Haha, nää det ska bli skit kul känner jag. Vi får väl se om någon mer hänkar.
Nu ska jag äta lite, Bye!

 

Maybe when your hair gets darker


Tja! Jag har precis varit över hos malin och intervjuat hennes mamma och det gick ju jätte bra faktiskt.
Jag är så sämst på att intervjua och texten sen kommer inte bli något bra. Har jag nämnt att jag hatar text? Det finns inte så mycket jag hatar faktiskt, men text, text gillar jag verkligen inte.
Malin lätt ju inte allt för frisk när jag träffade henne. Du får krya på dig babe. (: Vore kul att ha någon mer mys kväll med dig och martin.
Jag har fortfarande ont i ryggen, men jag kan i alla fall gå. Var inte i skolan igår dock. Jag var tvungen att vila, för skacka om smärta. Idag har jag i alla fall lyckats undvika att dra mig och få ännu mera ont än vad jag har. Plus poäng till mig. Yay!
Nu måste jag plugga tyvärr, känns som man hamnar efter så fort nu. Bye!



I told myself so


AAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJJJ! Var i backen förut i dag och åkte lite pulka med martina och hennes lillasyster elin. Det gick åt helvete. Jag sa ju att jag skulle slå ihjäl mig.
Jag tog en stjärtlapp och tänkte att jag skulle åka i guppet så vi skulle få en skit snygg bild i luften, men istället slog jag mig lik förbannat. Landade på svanskotan. Fick så jääääävla ont. Tappade andan och kunde inte ställa mig upp först. Sedan blev synen cp, så jag såg bara massa ljus. Ja, fy fan. Fast det blev ju faktiskt en bra bild i alla fall. Hahahaha.
I går var jag också i backen med martina och malin. Åkte pulka, bob och min uppblåsbara båt. Skit kul!
Sedan gick vi hem till mig och spelade lite guitar hero. Det var länge sen jag skrattade så mycket på en och samma dag.
Tack för i går tjejer. (: Nu ska jag lägga mig i sägen och vila ryggen.






You rock


Hallå. Kom precis hem ifrån martina. Vi har spelat lite guitar hero, men det gick lite så där va.
I dag har varit en så ovärd dag. Jag hade två timmars lektion, sedan var det balinformation i 20 minuter kanske. Sedan slutade jag. Tummen upp. Plus att jag på vägen hem slet mig. ÅH!
Haha, jag och martina tänkte ta oss till backen i morgon för att åka lite pulka x) Var ett tag sen man gjorde det om inte annat. Jag kommer att slå ihjäl mig.
Mina kusiner + jonas kommer i morgon också och myser. Det ska bli skit kul. Var ett tag sen man såg dem med. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på, men något kul blir det.
Nä, nu ska jag ta tvn och somna. Trött som ett as. Bye!

Damn, I wish I could reach you, but Im just a distraction for you.




Angry


Tja! Nu sitter jag i skolan och väntar på att studion ska bli ledig. O det är inte förrän klockan 13.00, alltså en timme kvar BARA. ÅH! Fuck, jag är så trött på't. Låter inte ens som de som har fotostudion fotar. Lagomt störande. 
Jag försov mig idag också. Jävla morgon. Plus att jag har världens tyngsta väska med mig. Snacka om att jag är grinig.  
Så nu lär jag väl få sitta här och göra ingenting ett tag. Bye!





Make it new


Tjooo. Jag håller på att fylla en väska med grejer tills i morgon. Blir till att fota som sagt. Det ska bli skit kul! Vi ska köra en improvisationsdag. Tummen upp. Det kanske blir en otydlig smygtitt imorn för de som vill se, vem vet.
I skolan i dag pratade vi om studenten. O jag kände bara att det är hur mycket som helst jag måste fixa. Jag har inte heller någon aning om vad jag ska göra efter studenten. Jag kommer ju ruttna bort eller något, men jag vill i alla fall inte vara kvar här. Den saken är säker. Känns som alla redan vet vad de ska göra. Jag har ingen plan!
I dag skulle jag engentligen till Vålberg med Vickan och malin. Vi skulle åka och se en hockeymatch, o varför inte? Men palla att den slutade halv tio och att det tar en evighet att ta sig hem efter det. Nae, jag får väl vara torr då. Jävla skit!
Jag är fri från trötthet i dag (i alla fall nu), men det är ju för att jag sover på alla annan tid än den man borde. Trösten blir ju sovmorgonen i morgon. Mmmm, lööv. Minuset är museét.
Nää, nu känner jag att jag bara snackar massa ointressant skit, så hejdå.

I know you can see right through me


HAJ! Ja, snart är jag färdig med min blogg. Den har krånglat som fan. I alla fall texten, men orkar inte fixa allt just nu.  I dag har jag banne mig inte gjort ett skit. Första lektionen var såklart inställd, snacka om att bli grinig. Hoppas han är sjuk i morgon med hihi, närå lars<3 hoho.
I söndags köpte mamma guitar hero till mig. Jag blev glad! Dessvärre suger jag.
Jag hade tänkt att inte gå ut på ungefär 20 dagar nu. För om 20 dagarna kommer jag att vara glad resten av mitt liv. Det låter väl som en bra deal? Jag kommer nog inte hålla det. Haha. Nää, men kanske inte bokstavligen.
På onsdag är det projektarbete igen, men vi måste gå på bög museum först. GAAAAAAH!
men jag känner på mig att den dagen blir bra. Blir ju sovmorgon i alla fall.
O på Torsdag är det igen biologi, så jag blir ledig som fan. O det känns ju inte direkt fel.
Tror inte det blir någon sömn för mig idag. Jag är jätte pigg nu. Skit. Bye!




RSS 2.0