Stuff

Yo. Just nu väntar jag på att klockan ska bli lite mer så jag kan gå ner till bussen och fara till Karlstad. Ska träffa David där och sedan åka hem till honom. O imorn ska vi till Stockholm och shoppa lite med Jonna och Martin. KUL! Annars så ska man klippa sig på måndag osv. blir nog färgning också. Behöver verkligen det. Sedan blir det väl lite möten i veckan och fortsättning av praktik sökandet. Går ju inte hitta jobb som jag vill ha i alla fall.
Föra helgen så var jag och David hos Jonnas brors lägenhet och myste. Kolla lite film och lagade mat. Inget komplicerat direkt men ändå :) Det var nice och lägenheten var verkligen nice, något sånt skulle jag lätt kunna tänka mig.
Efter nyår blir det nog ny tatuering. Funderar i alla fall på det. Jätte sugen! Inte helt jätte säker på vad jag vill göra iofs men det löser sig. Ska i vilket fall med David när han ska göra sin.
Den 22 december kommer kanske Viktoria till stan och då blir väl någon sväng om med henne. Stockholmsbruden haha. Det var ju prat om att ta en trip till henne också i stockholm i lägenheten. Men vi får väl se vad det blir av det.
Nä, nu måste jag nog göra mig iordning och dra. Hejsvejs.


RSS 2.0