PP


Ja, då var man hemma igen då. Vart i skolan en sväng och pratat med Dan så nu har jag praktik typ. Så det är ingen "panik praktik" längre.
Jag ska gör mig ett eget litet projekt med massa foton, för det är så jävla mycket roligare än att vara på något ställe där man bara är i vägen ändå. Jag tror jag ska fortsätta på det jag avslutade i C kursen. Hade tänkt fråga om Ida vill hjälpa mig lite. Vi får se. Kommer ju bli utställning sen också! :D
Sedan hängde jag med Jonna och My en sväng. Drog faktiskt till bk haha, för redigeringen skulle vara upptagen hela dagen. Så det sög ju för deras del. Bk, det du Viktoria! Jag åt inget iaf, lovar. Nä så vi prata på ganska bra i någon timme sedan tog jag bussen hem. Ska väl iväg till skolan i morgon igen antar jag. Känns nästan lika bra så man får något gjort.
Nu sitter jag och väntar på att David ska höra av sig så han kan komma hit och störa. :)
BYE!


Sirius Black


Hallå! Nu är jag hemma igen haha. Jag har tillbringat min helg i Karlstad. En riktigt bra helg om inte annat.
Fredagen började med förfest hos Jonna med Viktoriä och My. Käkade pizza och hade det hur kul som helst.
Sedan tog vi oss faktiskt till arena som jag egentligen inte ville till men men, vad gör man inte för Viktoria. Känner mig som värsta offret haha. Näråå. Sedan kom David och Martin dit så då gick vi till score istället. Hängde där ett tag sedan drog vi hem. Det var väl fredagen i stora drag.
Lördagen var jag hemma hos David hela dagen och samma sak igår egentligen. Super mys! Så kom jag hem idag vid 10 ungefär. Kunde inte fått en bättre helg.
Hörde att statt kanske öppnar i helgen. Haha! Jag skrattar lite åt det, men det kommer sluta med att jag är där ändå. Så fult. Jag vill inte.
Nä nu ska jag seriöst plugga. Måste hitta en praktikplats nu också innan jag dör av panik. BYE!

 

Kiss Me


Tjoo! En mycket bra tisdag måste jag säga. Jag har varit så jävla övertrött hela dagen så jag har skrattat åt allt och alla känner jag. Började dagen med idrott som för övrigt var bland det roligaste vi gjort på idrotten tror jag.
Jag gillade det i alla fall. Var typ barnlekar osv. det passar nog mig.
Roligast hade jag nog på historian fast jag kan inte komma på vad det var som va så kul. Det gör dock inte så mycket, jag gillar att vara med er tjejer. Ni gör mig glaaaad. Efter skolan tog vi en fika i kafeterian. Kändes som vi pratade om allt mellan himmel och jord ungefär. Vart massa onödig rolig skit. Sånt är massa bra.
Sedan när vickan slutat matten drog vi in till stan och bk hoho. Vi är fan alltid där. Det är faktiskt väldigt mysigt där av någon anledning. O vi satt väl där från 16 någon gång till 19 då jag skyndade till bussen som jag faktiskt hann med. Woho, heja mig.
Nu måste jag städa mitt rum. Det är jag inte så sugen på, men det måste göras. Annars kommer jag att skämmas ihjäl. Längtar tills i morgon juuu. Bye!


Black & Blue


Yo! Fan vad tiden går snabbt då! Jag hinner inte med riktigt känner jag, men det är ju trots allt söndag. O det gör ju faktiskt ingenting om söndagarna går snabbt med tanke på att de är så tråkiga.
Fast den här söndagen har varit ganska okej ändå. Kört bil som gick hur bra som helst till exempel. Wiho! Annars har jag vart hos mormor på lunch med kusinerna. Trevligt att träffa dem en sväng måste jag säga.
I morgon ska jag på spiremetri på sjukhuset. Undersökning av min allergi igen alltså. Den kan ta sig. Blir ingen skola för mig i morgon med andra ord. Får ju tid till att plugga på religions provet i alla fall. TÄNK POSITIVT.
Ska snart se på wipeout! Jag tycker faktiskt att det är skit kul. Skadeglädje alltså, det är det bästa. Tror jag ska se beck sen också. Jaja, bye!

Save tonight


Hej! Har precis kommit hem från efterfesten hos martina som för övrigt inte var mycket till efterfest. Förutom att jag fick god mat! Mmmmm. En del människor äcklar mig nått så grovt. USCH, jag orkar inte. Tro inte att jag bryr mig, snälla.
Nu är jag skit trött :(  men jag har haft ganska kul ändå. Trodde jag inte. Sjöng karaoke som fan. Jag och Petter ägde alla! Helt okej kväll på det stora hela, men nu måste jag sova. GAAAH! Nattnatt, bye!


I'm Gonna Be


Yo, fy fan vad trött jag är. Orkar ingenting. Jag var hemma hos martina igår med david. Vi kollade på film och prata om allt mellan himmel och jord. Kul att se er måste jag säga. Var ju inte direkt igår. Hahaha ;) Det kan aldrig bli tråkigt när david är med heller. Nä men tack för kvällen iaf!
Jag antar att jag ska till martina sen idag igen. Party nämligen och sen mastis. Är dock så lite sugen som man kan bli på det. Hatar mastis! Det är ingen ordning på mig. I och för sig är det väl bättre att göra något än att sitta hemma och rulla tummarna. Hum, ja.
Nej jag kommer inte fram till något vettigt just nu. Håller på att spela lite spel med david ^^ Och det går INTE bra. Haha, ska nog hoppa in i duschen nu istället. Bye!


Im in love


JAG ÄR KÄR! där har ni't.
Japp, idag är det fredag och jag har varit ledig. Var dock tvugen att att ta mig upp för att åka till tandläkarn i karlstad. Väl där gick allt bra faktiskt. Var ganska berädd på att få ta bort den idag, men icke. "Nästa gång" bög kärring.
Fatta hur trött jag är på att höra "nästa gång" ! Ooooooh, VÄRT!  men men, det ska väl gå.
Skulle ju till arena idag också, men det blir ju inte av. Har ingenstans att sova så det kan jag ju bara glömma. Jävla skit, jag och vickan va ju skit taggade på att dansa. Allt kan inte bli som man vill jämt.
Fick ett samtal av simon förut också, han ville att vi skulle umgås men det gick ju inte för att jag trodde att jag skulle till arena. Så jag tänkte att jag skulle försöka få tag på ida också så kanske vi kunde leka idag :)
Jag får se vart jag hamnar. Ärligt talat vet jag inegnting just nu. Blä!
Hejdå.





Office


Hallu! Idag har varit en bra dag. Hade bara 3 timmar biologi med dissekering av bläckfisk och abborre. Wiie! Ingen i min grupp vågade ju så då fick jag. Tycker dock det var ganska kul. Inte för att jag njuter av att skära upp djur om det nu är det ni tror, men det var ju lite intressant iaf höhö.
Sedan slutade jag för dagen. Ungefär vid 11. Väntade i och för dig dumt nog på klassrådet som inte blev av. Jaja, drog en fika med vickan innan jag åkte hem. Så nu sitter jag här lite spänd över i morgon bitti då jag ska till tandläkarn! Jag vet att jag tjatar som fan om det här, men det känns som tiden är inne nu. ^^ HÅLL TUMMARNA DÅ!
Nä nu ska jag se The Office :D BYE!


Human or Dancer


Ja, det avgörs väl i morgon haha.
Idag har varit en helt vanlig tråkig tisdag nästan. Slutet var bra.
Jag trodde jag skulle få spel på Lars idag. Bara massa prat i timmar. Vickan ville ju ha sällskap på matten också så jag offrade mig för henne och fick lyssna på Lars en timme till. Jippi! Nää men vad som helst för dig tjejen haha. ;););)
Vi har bestämt oss för utgång på fredag också. Fast det skulle inte förvåna mig om det blir urbackning men men får hoppas på det bästa.
Det blir ledigt som fan den här veckan. I morgon och fredag blir heldagar. Torsdag ska jag bara på biologin i 3 timmar haha. Soft som fan. På fredag ska jag i och för sig till tandläkarn vid 9, men va fan! Tar de ut den ska jag gå upp 9 varje dag i resten av mitt liv typ. Vickan ska följa med och hålla handen haha. Sedan ska jag förmodlogen hänga med henne i skolan ett tag.
Det är bra med hemligt. Slut.
Bye!



Blood sisters


Jävla kärring! Nu passar det att vara trevlig minsann. Fy fan säger jag bara. Det går aldrig att ta det lugnt, ska bara hetsa hela tiden. O jag vet att du mår dåligt och att det inte syns, men jag vet. Jag ser. Ta inte ut det över mig bara. Jag är 18 och växer inte neråt. Jag kan ta hand om mig själv. Nyfikna jävel.

Jaja, vaknade inte för så länge sen. Var så jävla skönt att ta en lur när jag kom hem. Pappa ligger i influensa och jag hoppas så att jag inte blir smittad.
Jag har i vilket fall spenderat hela min helg i Karlstad och haft skit kul. I fredags blev det nöjes som sagt och det var ju kul den stunden jag var där. Haha, träffade bland annat Charlin! Roligt att se dig för fan :D Kom till skolan.
På lördagen träffade jag Vickan och Jonna på BK där vi bestämde att vi skulle hitta på något på kvällen igen. O det blev scroe med bowling och chill. Fast Jonna vet jag inte vad det hände med. Haha, nä men det va kul. Kändes bara som Vickan va små sur halv kvällen, men jag tror det gick över.
Sedan kom det en norsk och stötte på mig. Snodde min mobil bland annat, fick tillbaka den dock. Senare vart det bowling! Jag vet faktiskt inte vem som vann för det krånglade som fan med vår bana. Annars så drog vi väl hem bort åt 1 någon gång. Sov hos Jonna nämligen. Jag vill flytta till Karlstad. Har aldrig velat det mer än vad jag gör nu.
Söndagen vill jag inte yttra mig om än. Jag är en hemlig jävel. :D Åkte hem med sista bussen iaf. Slut.
Annars har väl den här dagen vart okej. Trött som ett as bara. Försov mig också, plus att tåget va as sent. Jaja, jag är i alla fall ledig på onsdag och fredag! Så jävla skönt. Bye!


The truth


Det irriterar mig något så fruktansvärt! 
Jaja, just nu sitter jag i skolan och jobbar med projektarbetet som går skit bra faktiskt. Snart klara med allt till och med. Slutar troligen vid 14.00 någon gång. Passar mig bra så jag hinner hem och duscha innan jag ska tillbaka.
I kväll blir det ju nöjes i alla fall! Jag hoppas det blir lyckat bara. Det är ju inte säkert med tanke på allt. Host host.
Jag och vickan fick i alla fall sova hos Jonna :) Skulle ju vart hos vickan men hennes bror har "främmande" haha.
Får göra det bästa av kvällen helt enkelt. Är ju med folk jag tycker om :D 
Bye!





Destiny


Det måste vara ödet! Förlåt att jag ringer och tjatar håll i huvudet på dig Vickan. Det bara blev så.
Jag har aldrig velat flytta till Karlstad så mycket som jag vill nu. Jag kände idag när jag sa hejdå till Vickan och Jonna att det suger fan att bo i Kristinehamn. Jag vill inte bo här!
På fredag blir det studentfesten i Karlstad iaf. Det ska bli skit kul :) Skolan är ju inte så farlig längre heller. I alla fall inte i de här tre veckorna som är. Har ju projektarbete från onsdag till fredag veckorna fram till praktiken. Så det är ju soft.
Jag har dock inte fixat praktik plats och jag orkar inte göra det heller. Inte så värst sugen på det alls.
NÄ! nu ska jag duscha och sova. Jag är för trött för något annat. Bye!

 

I'm confused


Det har varit rätt soft idag. Sista lektionen var inställd eller egentligen skulle man på något i aulan, men jag palla inte. Blev lite irriterad att jag inte hann med bussen från skolan bara. Shit happens.
I morgon är det projektarbete igen och det ska vi ha resten av veckan också i och för sig. Hoppas vi blir färdiga!

Jag borde plugga nu men jag tänker för mycket på andra saker som gör det mycket svårt att tycka att skolan är så viktig.
Känner mig lite frustrerad. Jag orkar inte gå runt och ha ont i magen. Måste helt enkelt få det sagt på något sätt.
Måste måste måste måste måste måste måste måste måste måste!
Jag kommer inte få någon ro annars.


Did I fail you?


Jävla skit. Försov mig som fan idag. Suck. Jaja, orkar inte åka dit nu iaf. Ska plugga hela dagen ändå.
Nu ska jag ställa mig och fixa mat så jag orkar det också. Bye!


 

Fool me


Hej! Tänkte jag skulle försöka skriva ihop min helg här. Det hände ju en del om man säger så, hehe.
Vi börjar väl med fredagen. Chockad och glad kan man väl säga på det stora hela. + jag gillar när du blir fjortis Jonna!
Var ganska stressad hela den dagen faktiskt. Jag var ju tvungen att flänga fram och tillbaka mycket. Först skolan, hem o karlstad igen. Hade inte lång tid på mig i mellan heller för den delen.
Förfesten började iaf hos Jonna för hon fyllde ju 18 i måndags, wiieo. Var inte så mycket till förfest dock av orsaker jag inte vill yttra mig om. Det var iaf jag, Jonna, Viktoria, My och hennes pojke o vän. Vid halv tio tar vi bussen in till stan för jag skulle inte betalla för att komma in. Fast det misslyckades vi ju ganska stort med. Så det vart en tur till bankomaten, innan träffade vi David och Martin också som hängde på oss.
Träffade Becca, Amanda o Christine där inne iaf. OCH LISA! haha, söt. Sen så var vi ju lätt snyggast på dansgolvet iaf, hahaha! Lite dålig musik bara, tycket de kunde ha blandat lite bättre. Vickan försvann ju där ett bra tag också. Det gillade vi inte. Hon svarade inte på mobilen på hundra år heller. Sedan åkte Jonna hem :(  torrboll! medan jag och vickan följde med David o Martin på efterfest. Det var kanske inte mycket till efterfest det heller men det var myspys lingon frys. Vi drog oss mot stan mellan 7-8 någon gång, men inget var ju öppet då haha. Det enda stället var buss stationen så vi satte oss där. Egentligen skulle vi till Jonna och hämta våra grejer men tänkte att hon var nog inte vaken då.
Vi satt där i 3 timmar ungefär. Käkade, fikade o prata som fan. Sedan tog vi oss ut till en trött Jonna. Snacka lite skit och drog till stan igen. Sa hejdå till vickan åså köpte jag en present till min kusin som jag skulle till senare på kvällen. Gick till stationen åter igen där jag fick vänta i en timme innan bussen kom. Sov hela vägen hem. Slut.
Vart kanske lite långt haha, orkar inte skriva något mer. Tyvärr inge bilder heller. Bye!



I can't explain


Hajsan. Det var faktiskt inte så långe sen jag kom hem från skolan. Slutar ju 5 om torsdagarna.... hum.
Tänkte att det var dags att skriva här igen. Fast egentligen borde jag skriva andra saker, som religion osv. men det är ju tråååååååkigt.
Det har varit en stressig vecka med massa prov som gick sådär känns det som. Har inte kommit tillbaka till verkligheten än. Jag har fortfarande lov ibland haha.
Har iaf fixat frisör och smink till balen nu, men klänningen skulle tyvärr inte hinna bli färdig innan tjejen som syr den åker bort. Hon ska till thailand, det vill jag med!
O nu är ju malin i Italien för fan. Hoppas du får det bra där!
Helgen är iaf upp bokad med massa kul grejer så man glömmer bort allt det trista gråa. Bye!

hungry eyes, å imorn!





What's New?


Hejhej! Då var det slut på lovet. Men jag har på känn att det blir en bra vecka även om den är full av prov. Idag fyller Jonna år och i morgon fyller Mia. Vi har ju i alla fall värsta planen för Jonna. Haha, då blir det fest i karlstad. Jag vet inte om du har planerat helgen Miafia? Men det får inte bli på lördag! för då ska jag bort.
Jenny har ju också fyllt år så det blir en jävla massa firande. Haha, helgen kommer bli en höjdare.
Jag ska i vilket fall sitta uppe i natt och plugga naturkunskap som jag inte kollat speciellt mycket på nu under dagen. Har nämligen prov i morgon och på torsdag har jag biologi prov. Yay! Jätte bra verkligen.
 Ska försöka se fram emot helgen.

Jag vill glömma det som varit. Vi gör alla misstag. Jag är bara mänsklig.




RSS 2.0