I rymden finns inga känslor.

Måste bara säga hur bra jag tycker den här filmen är. Hur söt som helst och jag brukar inte gilla sånt annars, men den här var riktigt bra. Rekomenderad till dig som vill se en bra svensk film egnligt min åsikt.

Jacklös.


Har tillbringat helgen i Örebro hos Martina. Tumme upp! Första dagen blev en jävla slappar dag med spel och pizza. Skit gött! Detta lede till att vi bara var tvugna att gå ut dagen där på haha. Vart den del Mario kart också, det gillar vi. På det stora hela var dagen/kvällen bra, men det var slutet som vart lite tråkigt när jag inte fick tillbaka min jacka. Tack till alla som försökte få fram den. Så här i efter spelar det inte så jätte stor roll känner jag. Det var mest för stunden som det var lite jobbigt. Jag hade ändå tänkt köpa en ny. Dessutom hade jag inga värdesaker i fickorna. Yay me! Inte varje dag man har sådan tur.
Nu sitter jag här hemma i Kristinehamn i alla fall, räknar lite på meritpoängen. På fredag blir det arbetsförmedligen. Får se vad det blir för kul snack då. Over and out.

Ett vägskäl.

Känns lite som jag har kommit fram till ett sånt just nu. Vet inte alls vilken väg jag ska gå. Suck.

Filurkatt - Om du inte vet vart du ska, spelar det ingen roll vilken väg du tar. MEN DET SPELAR STOR ROLL FÖR MIG!
Ska man gråta hela natten nu eller?



Liv.

Äntligen har jag fått lite ordning på bloggen, såg ut som fan förut. Inte helt klar dock men allt tar sin tid. Jag tror äntligen jag har fått ett liv också. Har för en gång skull några mål här i livet. Känns som jag är på väg någonstans nu i alla fall. Funderar nämligen på skola. Inte hur kul som helst kanske, men det är bättre än att sitta hemma hela dagarna. Så har jag hittat ett program jag vill gå också, framtiden ser ljus ut. Det blir djurskötarprogrammet i Skara. Nu gäller det att man ska komma in bara. "Bara". Håller på att ta reda på intagningspoängen osv. Sedan blir det kanske volontärarbete någonstans utomlands. Gärna med vargar. Fast först måste jag plugga Naturk. B på komvux med varvad praktik.
Nä allt det här tänkandet har gjort mig hungrig, så blir lite mat och just dance kanske. Over and out.


RSS 2.0