Ingen jacka och inga skor - vädret kan dö.

Jag är så trött på all kyla! Först blev jag av med min vinterjacka i Örebro (duktigt emma) sedan pajade mina vinterskor. Så nu fryser jag dubbelt så mycket! Jag längtar efter sommar.
I dag var jag ute på A9 på arcus för att kolla upp lite om naturkunskapen jag hade tänkt plugga. Verkade helt okej, så jag antar att jag ska  börja där nu då. Antagligen till på måndag eller nästa måndag. Allt går så fort.
Väntar på besked från Mariebergsskogen också. Hoppas-hoppas-hoppas!
Större delar av dagen hängde jag med Malin och Carl. Vi tog ett glas hemma hos Malin och tvättade hennes tvätt. Tumme upp!

Over and out.

Allt inställt.

Jaha, nu sitter jag här ingen utan att har någoting att göra. MORR! Skulle ha gjort massa i dag egentligen ju. Handla massa bra grejer, åka ut till arcus på A9 och titta lite, åka till Karlstad och träffa Jon-ass. Allt inställt beroende på lika saker. Väldigt trååååååååååååkigt :( Nu får jag väl sitta här och plugga i stället, som jag för övrigt inte är så sugen på.
Tänkte åka ner till stan sen och köpa mig en bok förresten. Såg nyss en jättebra film som heter "Coraline". Trodde själv först att det var värsta barnfilmen, men den var faktiskt riktigt bra! Sen läste jag att det var en bok innan den blev film så jag tänkte dra ner och köpa den och läsa. Behöver få igång hjärnan ordentligt nu om jag ska klara av högskoleprovet. Hmm, ja.

Over and out.



RSS 2.0