Räcker inte till


Jag vill duga, förlåt.
Idag har jag varit på möte som sagt och det gick väll bra. Vi bokade in ett nytt till på tisdag och ett den 4 november så får vi se. Jag skriver om så mycket tråkigt känner jag och det får jag be om ursäkt för. Händer inte så mycket för mig just nu. Eller det gör det väll aldrig. Jag tror faktiskt inte att det är någon som läser. Skriver nog mest för min egen skull och möjligtvis lite för martina eftersom det var hon som bad mig skriva.
Iaf, efter mötet var jag och mamma nere på stan en sväng. Jag köpte mig en blus. Ursnygg! Sedan gick vi och fikade på Ejes, mumsfilibabba. Fullpackat såklart, vi hade tur som fick en plats haha.
Annars så har väll inte dagen bjudit på så mycket mer. Jag längtar tills jag får pengar! Blir ju galen av att gå i affärer och inte kunna köpa något. Gah!
Vi hade ju tal om någon Halloweenfest också, får se vad det blir av det. Vore skit kul verkligen. Nä, nu ska jag kolla någon film eller något för sova kan jag inte göra än. Dock skulle jag inte tacka nej till lite massage nu för aj vad ont i ryggen jag har. Hejsvejs.



Grattis malin!


Grattis till körkortet Malin!
Idag vaknade jag vid 13 och började faktiskt fota direkt. Med lite alice i underlandet inspirerat. Ganska nöjd måste jag säga. Köpte även filmen förut på tradera. Sedan vid 15 ringde Malin till mig och jag fattade ingenting, för hennes sms om att hon fått körkort hade inte kommit fram så jag kände mig bara seg och trög haha. Men vi tog i alla fall en sväng om. Bland annat ner till stan för att köpa en present och sedan till skärgården. Väldigt mysigt o kul för dig tjejen! Bara jag kvar då. Vi får väll se när det blir av. Aldrig antagligen haha.
Imorgon ska jag på möte igen på kps och den här gång på enskilt möte. Det är satt på en timme. Jag undrar om det verkligen kommer att ta en timme? Aja, spännande att få höra om han kollat upp lägenheter i alla fall. Wiiie!
Sedan ska jag och mamma ner till stan och vandra lite. Hejsvejs.



Alice in wonderland

Aliceinwonderland

Ska se!


För övringt har jag letat ihjäl mig efter min gamla hemkunskapsbok som inte går att hitta någonstans tyvärr :/


Gott och blandat


Hey! Då var det tisdag och det är ganska tråkigt faktiskt. Jag vill jobb och få pengar. Inte sitta hemma och slöa men men.. vi får se vart man hamnar. I fredags var jag på möte igen på kps. Det var okej, ganska kul egentligen om man jämför med arbetsförmedlingen hehe. Han sa i vilket fall att han möjligvis skulle kunna fixa lägenhet åt mig och David vilket kändes kul att någon vill hjälpa en sådär. Han skulle i vilket fall kolla upp det eftersom han jobbat inom den branschen och har många kontakter.
David har varit här i helgen och hållit mig sällskap vilket jag uppskattar mycket. Känner mig otroligt tråkig. Vi hade dessutom 7 månader i torsdags, wie. Annars så fyllde mamma år i torsdags också, 50 hela år. Jag vill aldrig bli 50 :s hahaha. Man har ju fan levt mer än halv livet då. Bajs jobbigt att tänka så!
Så det vart i vilket fall kalas på lördagen + att vi firade två av mina kusiner också, eftersom de fyller den 21 och 24 oktober. Allt i ett liksom. Det var trevligt, vi spelade "med andra ord" och käka tårta osv. Fun! Söndagen vart en riktig softar dag. Bara ligga och dregla framför tv typ. Mamma fick två dvder med Robert Gustavsson som vi satt och tittade på. Igår ringde Malin mig och frågade om jag ville hitta på något och det ville jag ju såklart. Så senare så gick jag hem till henne och hjälpte henne laga mat, vilket blev paj. Såg jätte gott ut. Sedan vart det inte så mycket mer eftersom Malin skulle övningsköra och så vidare. Får bli mer en annan gång.
Nu hade jag tänkt få ihop ett peronligt brev så jag har det klart för mig. Inte så svårt egentligen, men det känns som man måste veta var man vill vara eller vad man vill bli innan man kan skriva ett sådant. Tur att jag vet det då - NOT! Nej men jag är ganska säker på vad jag skulle vilja hålla på med i alla fall.
O snart är det Halloween! Jätte sugen på det juuuu. Bästa firandet ever. Älskar att klä ut mig.
Till helgen tänkte jag och David gå på bio, Zombieland. Såg ganska kul ut tyckte jag i alla fall. Bara det att Michael Jackson "This is it" är samtidigt. Så jag kommer att vistas runt massa fejk fans till min gud. Det kommer kännas skit. Jag vägrar gå på den bion på grund av detta. Jag kan tänka mig att köpa filmen när den kommer ut men aldrig gå på bion med ett gäng cp-apor som inte ens tycker att han är bra. Orka tycka att han blev bra efter han dog. Helvete vad alla är dumma i huvudet.
Vi tänkte fråga om Jonna och Martin vill med på Zombieland i alla fall, vi får se. För det känns inte som jag kan åka till Stockholm, jag har inga pengar till det :( Vill inte ta av mina sparpengar. Ska ta och ringa Jonna sen och se vad hon tycker. Sorry Viktoria! Jag kommer gärna en annan gång. Hejsvejs.



Nu är jag här igen


Woho och jag bloggar igen! woho.
Idag har jag inte gjort ett skit faktiskt. Sov till 12 ungefär sedan fick jag massa allergi attacker med härliga effekter som rinnande ögon och snor fylld näsa. Mums på det! Tror jag fått feber på köpet också.
I måndags var jag i vilket fall på det där mötet med jobbcoach och det var faktiskt helt okej. Kändes som det skulle kunna leda till något i alla fall. Ska tillbaka på fredag igen så får vi se ur det är då.
Annars idag har det väl vart lite jobb sökande på menyn. Det är ta mig fan inte lätt, känns som man måste ha så jävla mycket erfarenhet för att kunna få något. Det suger. Man kan ju inte få det om man inte börjar någonstans menar jag. Vi får väll se om det blir någon praktik nu kanske ett tag.
I helgen kommer David hit och gör mig sällskap. Kommer bli super, längtar. O på lördag blire kalas igen^^ och nu för mamma och mina kusiner. Säger ju inte nej till tårta, mmmmmm. Nu är jag sätte trött faktiskt. Funderar på att sova. Jo, så blire nog. Hejhej.



Bara till dig Martina


Haha ja, jag har ju lovat att blogga för dig Martina så här kommer lite skit.
Ska man ta och börja med helgen då. Hum.. jag har tillbringat den med David såklart! Underbar helg, som alltid med min älskling.
Men jag gjorde något så fruktansvärt pinsamt i fredags. Jag pajade dörrhandtaget till davids pappas jobb bil. Jag trodde jag skulle dö. Orkar inte gå in på hur exakt det gick till men jobbigt var det och nu känner jag mig illa till mods varje gång jag ska sätta mig i bilen.
Sen vart det lördag och kalas! Känns faktiskt som det är kalas varje helg i davids familj haha. Närå, men den här gången var det i alla fall davids bror Anders tur att fylla. Lustig figur det där haha. Det var i vilket fall trevligt. Det bjöds på tårta, dansk musik och mycket skratt. Sen senare hemma hos David var det super skönt att få varva ner och bara mysa ensam med min älskling. O idag har det softats! Sov länge och bra. Vid 8 fick jag skjuts av davids bror in till Karlstad där jag tog bussen hem. O nu sitter jag här. Trött och jävlig. Så ska man upp tidigt också, jag ingår nämligen i något program om jobbgaranti nu mera som just ska ge "jobbgaranti". Vi får väl se. Ska i alla fall upp vid 7 imorn, yay! Inte sugen alls.
Men något jag faktiskt är sugen på är att få flytta. Aldrig vart så galet sugen på något i hela mitt liv. Jag har aldrig varit så galet kär heller för den delen!
Jag har ingen aning om vad som ska hända i veckan, men något blire väl. Söka jobb till exempel haha. Nä men man får väll hoppas på något roligt också.
Nä, nu måste jag blunda en stund. Hej, hejdå.



RSS 2.0