You're the one


Haj! Jag har tillbringat den här veckan hos David. Vi har tältat, badat o haft oss. Vi åkte till Sunne vattenland också bara för att :)  det är sinnessjukt hur varmt det är! Bränt mig som ett annat as också. I lördags åkte vi in till Karlstad till lägenheten. Där träffade vi en Jonna och Martin^^ så vi kolla på lite Troma-filmer och hade det mys. Senare ringde Vickan också, så jag hade sån tur att jag fick träffa henne med :D YES! Du får inte flytta till stockholm för mig.
O igår var vi på bergvik och busa runt. Det va ju coolt tyckte vi. Köpte Ed Wood också, iiii! Men idag har jag i alla fall kommit hem. Känns skönt. Det visade sig att mamma hade köpt pool också så det va ju soft. Ska slänga mig i och flyta runt sen tänkte jag.
Så har jag kommit på två tattueringar som ligger på lager för att bli gjorda. Är dret sugen! Träffade ju Cherie i lördags också så jag kolla lite med priser och när det fanns tid med henne.
Det finns så mycket jag vill göra i sommar känner jag. Har i alla fall bestämt mig för att dra till Skara sommarland och Liseberg. Det är måsten. Jag kanske flyttar till Katlstad snart också. Beror helt på jobb osv. Jag ser positivt på framtiden. Ni får säga vad ni vill, men just nu lever jag livet.
Bye!


Michael Jackson


Min gud är död. Jag vet att han inte såg ut mycket för världen mot slutet, men han har alltid varit bra i mina ögon och öron. Jag har lyssnat på honom enda sedan jag var liten och jag tycker lika mycket om honom nu som jag gjorde då. Det kan ingen ändra på. Media kan få skriva vad de vill. Det har jag ändå aldrig lyssnat eller trott på. De kan få måla upp han hur fan de vill. Varför skulle de veta bättre än någon annan? O alla idiotiska filmer som gestaltar honom som pedofil osv, det tror jag inte ett skit på. Han fick aldrig vara barn själv. Han kommer att förbli nummer ett vad som än händer. Vila i frid! THE WAY YOU MAKE ME FEEL, BABY.

Hee-Hee!
Ooo!
Go On Girl!
Aaow!
Hee!


RSS 2.0