Bad


Fan, jag har blivit så grinig av mig. Det är inte ens kul. Jag måste skärpa mig om jag inte vill få stryk av dem jag tycker om. O det är väl inget jag önskar direkt. Kan inte hjälpa det.
För övrigt kommer veckan vara full av prov som kommer gå åt skogen troligtvis. Naturkunskap och biologi är inte direkt kul.
 Var en sväng över hos Malin med Martina o Liza och vi grillade lite marshmallows, det var trevligt :) Malin lekte lite lärare till mig också, det var bra! Fatta lite mer av naturkunskapen då. Annars så flummade vi väl på rätt bra som vanligt.
Nu försöker jag plugga, jag vill bara att veckan ska vara över. Usch!
Tänkte att jag skulle få tag på Ida så jag kan ta mina sista bilder till bildspelet också. Skulle vara super att få det färdigt.
Vad händer på Valborg då? Jag tror fan inte jag ska göra något speciellt iaf. Ta det lugnt hemma hos någon eller nåt kanske. Grilla? Mmmm, kött! Nä, hejdå!



Löv


David!

Don't touch, its to much


Hej hallå. Nu är klockan över tolv och David fyller år. Grattisgrattisgrattis!
Har umgåtts med honom hela dagen. Först var vi i Grums så han fick klippa sig o sedan åkte vi in till Karlstad och bara tog det lugnt. Färgade hans hår också. Det vart blont. Snygg-arn.
I morgon eller idag är det min efterlängtade dag. Sista tandläkar besöket gällande tandställningen i alla fall. Så fruktansvärt skönt. Jag kommer typ skrika av glädje. Både Viktoria och Jonna ska följa med och bevittna det. Tur att det inte är allt för tidigt.
Senare på kvällen blir det arena. Är inte så sugen egentligen eftersom det är skumparty och det passar inte mig alls. Men jag måste fira tänderna lite o David såklart.
Fläskpannkaka vad jag är tråkig. Hejs.
 


This is to a girl


Jag är en idiot. Det är ingen nyhet. Varför väljer man fel svar när man kan det rätta? Jag är föd med dålig stil. Bättre än så blir det inte. fme.


It's funny how things work out


HAJ! Just nu håller jag på att göra mig iordning för att åka till Karlstad och träffa Vickan och Jonna. Wiho! Det suger bara att bussarna går varannan timme. Blä. Hinner fan inte ner till 14.05 orkar inte heller. Så då blir det 16 istället. I och för sig så hinner jag äta då :D
Igår var det folk här och det var väl helt okej. Chilla i solen hela förmiddagen, mmmm! Jag blev typ fet på mat också. Haha. Vid 21 drog jag och Martina mer till Tess på förfest. Skit trevligt, så länge sen vi umgicks. Man blir bara så glad. Iiiiiiiiiii, im happy. Jag följde dock inte med till statt för helvete vad det ska vara dyrt att gå in där då. Kosta fan 130 spänn, fuck heller. Det är inte ens kul där inne så varför? Nej kände jag. Fast det hade ju varit kul att umgås mer med tjejerna, men statt kan ta sig! Det är inte värt pengar.
Jag följde i vilket fall med dem ner till stan sedan vände jag och cyklade hem. Hemma gjorde jag lite mat och sööööv. Slut, bye!


Shit, why argue?


YO! Jag har typ nyss vaknat och tagit mig en dusch. För sen kommer det ju massa otrevligt folk. Närå, men jag orkar inte med det bara. Lite nyp i kinden. En annan sak jag inte kommer orka med idag är alla småbarn som kommer att komma och knacka på, utklädda. JAG ORKAR INTE!  
Igår fotade jag faktiskt hela dagen. Tummarna upp! Nu har jag bara ca 10 kvar att ta så det känns ju positivt med tanke på att jag tagit klart 25 bilder redan. Woo hoo, och en annan sak som är woo hoo är att om 6 dagar åker tandställningen av. YES! Jag ska hålla käft om det nu så får vi se.
Jaha, ja som sagt kommer det folk hit sen. Så blir det väl massa mat. Mmmmmmmmmm, mat. Sedan undrar jag om man orkar med statt i kväll eller inte. Vill ju träffa er brudar, men statt alltså. Jag kan ju offra mig för er :) Det var ju inte direkt igår heller. Jaja, Bye!

Onödig information: Jag har myror i mitt rum :s dem ska döööööööö nu.



-Arn


Haj! Kom nyss hem från Karlstad. Hade egentligen inte behövt åka dit alls idag eller någon dag den här veckan, men idag har jag umgåtts med Viktoriä, Jonnä och Myä. Vi hängde i en lekpark och tog det lugnt ett tag. Faktiskt riktigt trevligt.
Sedan drog vi såklart till bk, host host. Fast vi stannade dock inte där, drog vidare till en solig plats. Ashärligt! Sedan kom det en gubbe som sa: -Jasså, här sitter ni och trycker hamburgare. Det var ju kul ett tag. 
Träffade David en sväng också. På tal om honom så har jag köpt present till honom nu, så det känns super. Hade värsta ångesten över det förut. Så ska väl ställa mig och baka tårta till dagen också. Fick veta att det var gratis att fylla i tatueringen idag, så det blir ju soft. Jag som är fattig hahaha. 
Jag har kommit på vad uppbokad jag är den 17 april. Först kanske jag ska till sjukan. Sedan tandläkarn och ta ut tandställningen, träffa Vickan och co. Kankse vidare till Karlskoga och se Simons spelning. Plus att David fyller år, så det blir ett jävla flängande. Om jag inte bara skiter i allt och stannar i Karlstad med min hårding.
I helgen ska jag först ut på fredag i alla fall, sedan på lördag blir det familj och släktbajs. Wiho, not. Söndag blire Karlstad igen hos Viktoria med massa mys förmodligen.
Jaja, hejdå!


April fools


Hej! Idag är det första april och jag har inte lurat någon än. That's a shame!
Har inte hunnit göra så mycket idag heller i och för sig. Umgåtts med David ett tag innan han skulle med bussen. Jag är rätt kär i dig ska du veta.
Annars sitter man här och funderar på bilder till utställningen. Går sådär va. Hittar inte de saker jag behöver. Tänkte kanske dra ner till stan och köpa till grejerna som saknas. Vi får la se. Jag behöver bland annat ett sånt där rakblad som Johnny Depp har i filmen Sweeney Todd. Har någon ett sånt så hör av er! Skulle vilja låna^^
Martina berättade för mig att statt ska öppna på lördag igen. HAHA! Nja, säger jag. Kommer hamna där tyvärr. Jag är inte så sugen måste jag säga. Mmm, vi får väl se.
Nä nu ska jag käka pancakes. Bye!



RSS 2.0