Happy New Year


Hallå! Jag tycker det kan bli kväll nu. Jag hoppas det blir ett bra år!
Jag har redan hunnit att göra ganska mycket idag. Var på maxi med martina och malin vid 11. Vi handlade lite mat och annat kul till ikväll. Det ska bli skit kul känner jag :D jag brukar känna på mig om det ska bli en dålig kväll och det känns det inte som. O jag har städat mitt rum igen, för tro det eller ej det var minst lika stökigt igen haha.
Vid 16 kommer tomas och gänget hit och käkar sen ska jag dra till martin. O nu ska jag in i duschen. Bye!
Nej fy fan vilken tråkig skit jag skriver om. Snälla läs inte.


I just want you for my own


Nu har jag inte gjort ett skit på två dagar, så det är väl dags nu. Haha, tänkte höra med malin och martina sen, men martina var visst sjuk idag. :( Krya på dig babe! Det finns inte direkt något annat att skriva om. :(
Var ju förresten hos mormor och fixade klänningen.


Crap

 

JAG SER UT SOM JOHAN PALM! Och det är ingen komplimang. Jag hatar idol och alla som varit med där. Dööööööööööö! Martina har klippte mitt hår med den tanken, som ni kanske förstår.. Kul.

Nej, men vi drog till mastis i alla fall. Det vart väl helt okej kväll ändå. Fick stå i kö i en kvart ungefär så det var ju inte så farligt. Sedan tog det ett tag innan själva dansgolvet kom igång och att vi ens fattade vart det var. Det vart kul i vilket fall. Roligt folk, men vissa fattar ju verkligen inte vinken. Haha!

Jag blir bara slagen i huvudet hela tiden på dansgolvet och klänningen jag hade idag ska jag aldrig ha igen. Fastnade i allt och alla, men vissa skulle det ju inte göra något om man fastnade tillsammans med.

Jag hade ju egentligen velat åka till karlstad och arena, men så vart det inte idag. Så fick jag svika Viktoria :(  I'll make it up to you. Nu ska jag laga mat, mmmmmmmmmmmmmm :) Bye!

 

 


The day before tomorrow


TJA! Idag är det alltså dagen före dagen och jag har faktiskt köpt en julklapp idag. Det är ju lite pinsamt, men men. Jag och anna tog en trip till stan. Var ganska mycket folk där ändå, träffade sassa, tess och shilan. Lisa såg jag bara i bilen haha, men det var kul att se er brudar. Jag saknar er.
Pratade lite om juldagen och jag antar att det är karlstad som gäller. Låter bra tycker jag. Tänkte höra med någon i klassen om nån har något kanske och om man kanske fick komma i så fall. Höhöh.
Annars har jag fixat lite hemma inför i morgon. Som att klä granen, det får såklart jag göra. O jag har faktiskt städat mitt rum, såg ut som rena helvetet innan. Gick inte att ta ett steg utan att trampa på något.
Nej julen är verkligen inte som förr. Önskar nästan att man var liten igen.
Vi har gjort skinka idag också, men den är faktiskt färdig nu. Så jag ska sätta mig och käka och titta på simpsons. Bye!


You're too close


Tja, va ett tag sen igen nu. Jag är lite deppad, men det är nog mest för att jag är så jävla uttråkad och det är ju faktiskt söndag. Det spelar ingen roll om det är lov, söndagar är liksom sämst. Har suttit uppe hela natten och lyssnat på kent också. Det var ju i och för dig mys.
Veckan har varit fylld med skit, men nu är den i alla fall över. Fredagen var väl rätt så okej ändå, ganska mysig. Fast den var fanimig krånglig. Nu ska man väl blicka framåt, studenten ska ju bli en höjdare om man säger så. Statt blir det ju inget av på juldagen, jag antar att vi åker till karlstad istället. Det blir ju inte tummen ner för det.
Jag hade tänkt att försvinna ner till stan snart för att köpa sista julklappen. Gött o hat klart. Tar kanske en sväng förbi tess också för att lämna tillbaka hennes förbannade jackor som hon aldrig får, höhö. Det var ett tag sen nu om inte annat. Det blir ju kul om man kunde träffas på julafton något, jag och lisa har ju i alla fall småpratat. Och malin, dig vill jag träffa innan du åker till edsbyn! Fast det kanske inte är säkert att det går. Vi får väl se.


Meaningless


Okej, nu har jag varit vaken i två dygn. Bara sovit på bussen, tåget och någon timme hemma efter skolan. Känns som man fått en käft smäll, men det kanske jag förtjänar.
Jag har det i alla fall gött som är ledig i morgon, men det blir inte lugnt för det. Gjort annars idag då? hum, INGENTING.
Det är liksom bara skolan. Hade historia provet idag iofs o det funkade väl. Jag orkar inte anstränga mig längre, lovet kommer lägligt. Nej, nu ska jag nog faktiskt sova.


Och jag vet att det är meningslöst och att det inte tjänar någonting till, men jag kan inte hjälpa det. Det känns för bra. För en gång skulle kan det väl få kännas så. Även om det inte kommer att bli eller förbli så. Jag vet att jag snart kommer stå på ett tak någonstans och skrika, men just nu är det inte så. Just nu står det och väger. Vet inte riktigt vart jag kommer att hamna. Väntar på känslan.



Dance With Me


Ey. Jag har inte sovigt något i natt. Vilket gör att jag är hur trött som helst nu. Har precis kommit hem från skolan och den söööööööög. Hela den här veckan kommer vara ett helveteeee. MEN, jag har ju något att vila blicken på ibland. Har väldens fetaste historia prov i morgon också, tänker inte anstänga mig något speciellt.
Träffade lisa på tåget i morse, fy fan vad jag saknar dig ditt bus!! Vi måste hitta på något snart babe. 
 Jag fattar inte ens varför jag har en blögg, jag skriver ju inget intressant här ändå. Höhö, naae om man skulle se på lite true blood kanske. Annars är allt jag har att säga, KÖTT FY FAAAN!



You're so hot


Yo! Vaknade precis och klockan är 16. Det vart ändå inte en sån hård kväll igår tycker jag. Jag var på statt med martina och dansade som fan. Synd att du jobbade malin, det var så länge sen jag träffade dig och gjorde något kul. Jag fick ju se dig i alla fall, hehe. Det var ändå sådär kul igår, är så trött på att vara där. Jag lyckas alltid röra till det för mig också. Jag vill inte såra någon, men jag måste göra som jag känner. Filåt.
Det var inte så många bilder heller, men jag ska väl lägg ut dem som blev i alla fall. Mot slutet på statt vart det bråk på scenen. Jag såg egentligen inte vad som hände, men någon tjej fick tydligen svårt att andas och ambulansen kom. Så alla fick sticka. Sedan hämtade anna och becca oss, så man fick ju skjuts hem i alla fall. Gött och tack!
Idag har jag ägnat dagen åt tvn och lite plugg, vart dick inte så mycket. Håller på att ladda ner trueblodd nu istället. Det är det första programmet som jag fastnat för och faktiskt tänker titta på.
Längtar till studenten nu! men man får ta en dag i taget helt enkelt. Det är ju bara en vecka kvart till jullovet till exemel. Det ska bli gött! Jag ska riktigt njuuuta av det och bara göra roliga saker, men som sagt det är ju en vecka kvar och det kommer bli rena helvetet. Jag har för mycket att göra. Bye!

Vad fick du se igår natt
Någonting du inte klarar av
Vad är det som tvingar dig att
tvinga mig att stanna kvar

Och jag har ledsnat på att vänta
ärligt talat jag är trött
Du är TV-ögd, förändrad
du är gråtmild du ser rött

Jag har ledsnat på att vänta
på dom ständiga problemen med sömn
Behöver nån som behöver mig
..


The Maker


Fredag. Och jag var inte på pexet. Nej, det var jag inte. Istället har jag faktiskt fotat till fördjupningen. Jag har dessutom lagt till ännu en bild till den så jag är lite stressad i och med att det ska vara klart på torsdag. Ska göra ett bild spel med musik från alla filmerna också, det blir press nu alltså. Jag skulle verkligen behöva de där glasögonen ida. För jag prov fotade idag och det kommer inte bli bra utan dem. Tro mig. Så om du ville fråga om jag fick låna dem innan torsdag skulle det vara super snällt. (a) Annars blir det inget av den bilden. Senare idag hade jag ju tänkt gått ner till lussebandyn, men jag pallar inte. Har allergi som kommer och går nu hela tiden. Vet inte vad det vart av dem andra heller, för jag har inte hört något. Aja, bye.



06.40


Heeeej! Klockan är nu 06.40 och jag har inte gått och lagt mig än. Tummen upp. Det här kommer bli en lång och plågsam dag. Får försöka se fram emot foto i alla fall. I morgon är spexet. Jag hade hellre gått idag som vissa andar får, huuum. Men nej, det blir fredag. Nu måste jag sluta, ska åka ner till stationen och hoppa på tåget. Bye!

Hallå, har precis kommit hem från martina. Vi har tagit det lugnt och pratat en del. Käkade lussebullar också :D Mmm! Hon hade visst ringt till mig när jag låg och sov förut idag. Mamma hade svarat och get mig luren, men jag svarade inte utan somnade om direkt haha, men som sagt sov inget i natt. Ska ta en ny bild nu hade jag tänkt, snape, DEN BÄSTA! Åhhhhhhhhhhhhhhh, älskar'n.
Det är lite synd att ingen vill ha min biljett till spexet i morgon för jag ska verkligen inte gå. Tyvärr. Känns inte så lockande just nu och jag har annat att göra. Nae, nu blire bild. Byyyyyye.



Strange


I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger


Tjoho! Jag sitter här och skriver ut ett recept på kladdmuffins. Mmm, är för övrigt ledig idag. Har egentligen projektarbete men vi bestämde oss för en pluggdag typ. Har ju en del på g om man säger så. Vaknade fan vid halv 3 idag. Det är inte bra när man ska upp kl. 6 nästa dag. Jag ska i alla fall ställa mig och baka nu. Jo förresten fick jag ett sms av sassa i morse om att hon fått ett syskon :D wiiie, grattis vännen! Bye.





Not all jokes are funny


Hej! Dagen börjar med en riejäl försovning men jag hann till plugget ändå. Idag på idrotten hade vi bowling. Skit kul :D Jag var ju ganska bra också. Suger i vanliga fall. Mia vann första och jag andra serien. Sedan hade vi historia, som det är feting prov på nästa tisdag. Blä, kolla på nån skum film om Gustav den | | | och sprithistorian haha.
Sedan gick jag och vickan för att skriver på en ansökan till piano lektioner, men vi såg att det bara var för smååå barn. Skit! Nu vill jag vara liten igen. :(  Håller på att leta för full efter något annat nu. Ska kolla om det finns balett för nybörjare också. wiie!
Såg Batman the dark knight igår natt. Den var bra! Jag ÄLSKAR jokern, men han var inte som jag hade tänkt mig. Han var mycket bättre! Jag har bestämt att han ska få vara med i min fördjupning. 
Ska kolla med syon snart igen om dansen, för nu har det blivit cp igen. JAG GILLAR INTE SYON!
På tal om det så har jag skrivit en lista med saker som jag inte tål och sånt jag gillar. Den ska publiceras här så alla får det klart för sig. Haha! Fast den kommer senare. Har förresten vart hos doktorn idag också. Allergi kontroll. Min astma är bättre, men allergin var tydligen sämre. Aja, vad kan man göra. Bye!






Bad morning


Arg_tjej_akta_dig. Försov mig såklart idag. Suck, men jag känner mig inte så taggad för skolan idag ändå, så det blir en dag hemma för mig. O ja missar dansen, fuck! Ohhhh, nej ska försöka göra något annat..... typ soooova.
Igår vart det en slö hemma söndag, då jag och anna bara fular oss hela dagen. Vart ju en bra film i alla fall. Annars har det vart plugg som gäller. Fy fan. Jag är less på skolan och alla prov och inlämingar. Tur att det är lov snart, gimme! gimme! gimme! Bye.



Liar


Jag gillar dig inte så mycket ibland. O ja, det var det värsta jag kunde komma på att skriva just nu. Jag är super irriterad. Även om det alltid varit såhär, men nu sprack det för mig. Jag blir trött på sånt här. Okej, du tycker att jag är pinsam och det gör bara att jag tycker att du är ännu mer pinsam. Glöm det.
Har precis kommit hem ifrån karlstad där jag har shoppat massa julklappar. Skönt att bli av med lite julstress. Nu är jag jätte trött, ska hoppa in i duschen och se vad som händer sedan. Bye!

I fredags vart det att käka med med charlin, mia, sanna, michaela och rebecca. Det var skit mysigt men jag vart lite besviken på min mat, fast det gjorde ju inte så mycket när man har gott sällskap. Hihih, sedan gick vi faktiskt till arena. Det var beach party där så stället var täckt av sand.  Var inte direkt klädd för det men det var trevligt ändå. Vi satt och skratta åt allt fult folk som gjorde bort sig hela tiden. Sedan åkte alla hem, så det gjorde jag också. Bye!


Let's be friends


Japp, torsdag. Bara en lektion, biologi, som suger rätt hårt nu. Skit samma. Jag är ledig i morgon bara för att jag ligger lite före i foto just nu. Gott gott som per skulle ha sagt. Fast jag har ändå två bilder kvar att ta. Har i vilket fall fixat hatten nu :D super nöjd med den.
Jag har beställt hår också. Jag förstår att ingen fattar vad jag snackar om men det är bara att vänta och se. Haha. Ska nog försöka skriva ut bilderna från förra fördjupningen nästa vecka. Så ni jag har fotat får säga till om ni vill ha någon. Bilr till att käka på vedugnen i morgon, hihi. Får tillbringa förmiddagen med att plugga dock :( skit. Det är verkligen inte kul. GAAAAH!
På lördag blir det shopping med mor i karlstad. :) BYE!



Don't have much room


Tja! Då var onsdagen snart slut. En onsdag betyder projektarbete för mig, så ni kan ju gissa vad jag har gjort idag. Ja, jag har fotat och idag var det marie som va modell. Det blev riktigt bra, marie var skit duktig och öppen för mina crazy ideas.
Hihi, men jag höll på att få världens utbrott innan vi började fota, när bakgrunden krånglade. Fy fan. Fick byta fram och tillbaka med bakgrunderna och allt paja. Fick tillslut bända loss en jävla kedja med en sax. Sedan funkade allt. Efter vi fotat marie tog vi en gruppbild, inte sååå lyckat kanske.
Vi var rätt övertrött tror jag, för det vart inte så seriöst till en början i alla fall. Michaela skrattade så hon började gråta till en av bilderna där jag fula mig. Inte okej. Jag förstår inte vad som var kul, hehe ^^  Efter det bar det av till skrivsalen för att prova studentmössa, men jag pallade inte att beställa där beroende på den cplånga kön.
Håller på med det nu i stället haha. Oja ska nog också ha vårt band på mössan, så amanda, du är inte ensam längre. Slutade vid 11 idag ungefär, soft som fan. Stack in till stan och tänkte att jag skulle handla till fördjupningen i foto, men det vart en klänning till julafton i stället haha. Det är bra det med.
I morgon går jag också till 11 och fredag är jag ledig. SKÖÖÖÖNT! På tal om fredag så ska jag och några ur klassen gå ut och käka. Mys.




I'll step a little closer to you
so close that you can´t see what´s going on



The turning


Det är väl dags att skriva här igen. Igår var det en dålig dag för jag kunde inte sova så istället gjorde jag och anna en JÄTTE ful film. Haha, skrattar åt den än. Det som är bra är att vi ska fortsätta med det. Wie.
Idag är det måndag vilket innebär en fet sovmorgon för mig. Sedan historia och filosofi. OCH! nu har jag daaaaaaaaans. Jag är glad. Jag måste säga, äntligen.
Dansen gick väl sådär eftersom de redan gjort så mycket och jag inte vart med ett skit förut. Men i slutet vart det hyfsat. Antar att challe och becca vill se dansen? I så fall kan jag vissa er brudar. Just let me know.
Ni klarar säkert dansen på första försöket. Så bra är inte jag. Jag kommer alltså att komma hem kl.20 på måndagar nu mera. Låter lite sådär kanske, men vafan. Det får jag ta.
Dessutom tycker jag om att åka buss sent, det är mys.
Jag har MacGyver låten på hjärnan. Den är ganska skön på något sätt men också väldigt ful. Haha, han är söt.
I morgon ska vå klass prova ut student mössor. Gött att få det gjort, typ alla andra har ju redan gjort det. Får sluta efter det också, kl.12 ungefär. Så jävla soft. Bye!








RSS 2.0