Sämst på att blogga


Sämst på att blogga, här är hon! Emma Andersson. Hurrrrrra. Nej, men seriöst hej. Jag kanske seriöst borde tänka på att lägga ner det här. Haha, men när jag ändå är här kan jag lika gärna skriva lite skit.
David har praktik på Dressmann här i Kristinehamn och det tycker jag är väldigt kul^^ eller det är mer av en skadeglädje. Fast jag klagar inte, jag får ha honom hos mig i 4 veckor fram. Blir dock inte så mycket annat då. I'm sorry :/  Det är inte det att jag inte vill umgås med er tjejer! å det vet ni.
Igår hade jag och david ett halv år och det känns underbart. Puss på dig älskling!
I lördags hade mamma och Ingela slagit ihop sina 50-årsfetser till en enda så det blev 100-årsfest istället på norrgården. Det var faktiskt ganska kul. Träffa massa släkt, god mat och dans! Fick typ ca. en dans med David dock. Generöst grabben!
Annars så söker man ju jobb för hela slanten. Fast den slanten finns inte, haha. Jag tänkte att jag skulle få tag på Viktoria och höra om jobbet för hon är i Stockholm just nu och jag vet inte hur länge hon ska vara där. Några månader sa hon, störande för jag vill träffa dig tjejen!
Till helgen ska vi nog umgås lite med Jonna och Martin förhoppningsvis. Kolla lite troma-filmer och annat mys.
Jag gillar inte arbetsförmedligen, det känns meningslöst att vara medlem där. För jag har inte kommit närmare ett enda jobb tack vare dem direkt. Det fixar jag så bra själv i så fall känns det som. Men men, nu ska jag gör lite mat. Ses o hörs. Puss




RSS 2.0