Cold


Tja! Jag känner att jag bara skriver här när jag har textkommunikation nu haha, men det är så tråkigt här så jag gör bara massa annat. Har fått en skit jobbig uppgift. Blä. Fast vi ska snart fika :) O det får mig på bra humör vill jag lova. Ska försöka få kontakt med marina sen och se om hon vill hitta på något idag. 
Nae, nu ska vi snart redovisa. Slutar typ 3 idag tror jag. Hörs, Bye!





Don't Fit In


Haj, nu sitter jag och har textkommunikation med Fredrik. Det är faktiskt ganska okej. Klagade rätt mycket om det förut, men det går hyfsat så jag ska sluta klagar nu. Om det i alla fall. Fast jag hatar fortfarande text, det kan ingen i världen ändra på.
Gjorde i vilket fall gjort biologi provet i morse och det var ju så klart lättare än jag väntat mig. Typiskt, en sömnlös natt till då, helt i onödan. Blir ju att man tar en lur när man kommer hem då istället. Är bara en timme kvar ungefär, svag tröst. 
Vet inte riktigt vad det blir i helgen, vill bara att det ska komma. Eller ja, ska till Karlstad på lördag och bowla med några ur klassen. Det ska bli super. Synd att jag inte kan följa med er ut martina och malin. (Fast bara om du inte har på dig orange martina.) Det är ju fan snart en månad sen vi sågs. Det suger apröv. 
Nä nu måste jag skriva massa skit, see ya. Längtar efter sängen och mat!



Distractions


Godkväll, eller godnatt eller vad man nu ska säga. Kl. är unegfär fyra och jag sitter fortfarande och pluggar biologi. Jag tror jag kan det ganska bra, men jag kan typ aldrig lägga ner det eftersom jag blir så nervös. Orkar inte med omprov och skit. Har för övrigt varit hemma idag på grund av att min mage inte ville åka någonstans helt enkelt. Hoppas det gick bra och fota idag tjejer.
Skulle behöva sova nu egentligen om jag ska orka med texten i morgon, slutar ju 5, men jag kommer förmodligen vara vaken tills jag ska iväg. Jävla skit. Jag måste bli bättre på att planera!
Nu är jag är tröttare än någonsin. Jag som hade tänkt slagga tidigt idag, men icke. Får se om jag ska träffa martina imorgon kanske. Skulle ju vara trevligt hörru. Haha, nä nu ska jag plugga vidare. Bye!



Edward Scissorhands


Hejhej! Just nu sitter jag i skolan och har textkommunikation med Fredrik och det suger bara så alla vet det. Fast Fredrik var bättre än väntat, men jag lär tröttna. Jag slutar om en timme ungefär och det är väl inte så farligt egentligen. Fast jag är tvingad att sitta här och skriva en CV. Det går inte framåt direkt, hahaha. Längtar tills jag kommer hem, ska sätta mig och tjocka mig. Mysa och ha mig. Jag sviker Vickan idag. Vi skulle ju ut på arena i kväll men jag är slö som fan. Skolan tar ärligt talat kol på mig. Tror jag håller på att bli sjuk igen också. Fy fan. Nej nu måste jag skriva något så Fredrik blir nöjd. Förresten fan vad det snöööööar. BYE! 



I'm guilty, I knew it was a crime


Haj. Idag har jag mått skit hela dagen, så det har inte blivit någon skola. Dessvärre måste jag åka dit i morgon. Det har jag ingen större lust med eftersom foto lektionerna är slut. O nu måste jag dras med textkommunikation i en såndär 22 veckor istället. Åh! det kan ta sig. Spyr på det.
Dessutom ska vi ha Fredrik. Han är väl trevlig och rolig utanför lektionerna, men att ha han som lärare är typ döden. Han har väl inte ens fått någon utbildnind inom text? Åhh, jag förstår inte. Torsdagar och fredagar kommer bli en pina.
Dansen som skulle ha befriar mig från dessa lektioner i text kan jag ju bara lägga ner. Det jobbiga är att det inte är mitt fel. Det hade varit mycket enklare att skylla på sig själv.
I morgon åker martina och malin på chris brun, hahahaha, usch nej jag kan verkligen inte säga att jag är avundsjuk. Hoppas ni får kul i alla fall. Var ett tag sen vi sågs nu. Typ 2 veckor sen sist. Det är lite synd tycker jag.
Nu ska jag sätta mig och läsa. Bye!


I know how you feel now


Jag orkar inte med den här bloggen. Allt ligger ju fel som fan! Jaja, ska fixa det när jag orkar som sagt. Jag vet inte riktigt vart felet ligger.
Idag har det inte hänt något speciellt förutom tandläkarn och jag fick en ny dessutom. O nu lät det faktiskt som jag skulle få ta ut tandställningen snart. Hon sa att nästa gång skulle vi bestämma, men jag vet inte riktigt vad det betyder. Om jag ska få göra det den gången eller gånger efter det. Jag är egentligen bara glad att det kommer att bli av snart. Är så sjukt trött på den här satans skiten i munnen. Hon har i alla fall inget skäl till att skjuta upp det eftersom allt såg bra ut och vi absolut inte skulle göra något mer i min käft. Vilket låter BRA!
Går dagen var extremt slapp, även i skolan. Såg på film och på historian hade vi inte ens någon sal, så gissa vart vi hamnade då, jo i kafeterian. Det vart ju faktiskt lite komiskt och inte speciellt mycket gjort.
I morgon har vi projektarbete och ska fota lite som vanligt. Jag har bland annat ställt upp på en skräckbild. Vi får väl se hur det blir, jag har inte fått någon ide riktigt än men jag ska ta med mig fejkblod i vilket fall.
Nu ska jag plugga lite biologi till det satans provet på torsdag. Bye!


Stop trying to figure me out


Hejhej! Fredag, idag alltså och jag har snart varit sjuk hela veckan. Det började i söndags med en jävla bakfylla och jag svor att aldrig mer gå ut här i stan. Fast det blir väl inte riktigt sant antar jag.
Jag har alltså i princip legat på samma plats i 6 dagar. Extremt kul. Fast jag känner mig hyfsat bättre. Så nu söker jag sällskap, haha. Jag tror jag ska döda min familj, så trött är jag på dem vid det här laget. O datorn har i princip kraschat så det suger ju.
Jag har nu ungefär suttit vid min fars dator i 4 timmar och trollat med bilder i ps. Det var ett tag sen jag gjorde något jag var riktigt nöjd med, men nu har jag lyckats. Ska snart åter gå till att bara lyssna på musik. Jag är lite trött faktiskt. Bye!
Förresten, malin om du läser det här. Ligger min text fel?


It's So Not Funny


Yo! I morgon börjar man plugget igen då, fy fan. Jag är inte så sugen. Dessutom måste jag sätta mig och rå plugga nu eftersom jag inte gjort ett skit på hela lovet. Haha, gaaaaaaaaah. O jag vet inte om jag ska åka till skolan imorn ens, för det verkar som ingen i min grupp kan komma? Vore ju bra om någon kunde svara mig på det!
Jaja, whatever. Nu ska jag äte mat och slappa. BYE!


Where did I go wrong?


Fy fan vad härligt! Har varit på isen idag. Jag, tess, lisa och hennes pappa var ute och åkte skridskor vid marieberg. Jag är ju lite mess och får ont i fötterna, men annars var det bra. (: Sånt borde jag göra oftare för det är en sån härlig känsla och att sen komma hem o mysa.
Min helg har varit så jävla bra. Nästan i alla fall. I lördags var jag och martina på mastis. Vi dansade och hade oss som vanligt. Haha, nej men det va skit kul. Jag träffade ju ida på dansagolvet. Finns ju saker jag inte orkar komma ihåg och igår var jag hemma hos martina och käkade kina mat. Snacka om gooooott! Vi kollade på en jäääätte dålig film också. Jag var så jävla trött från lördagen så jag somnade hela tiden.
Nu är klockan 20.30 och jag har varit på Charlies med tess, lisa och shilan. Jag åt inget. Sedan körde vi runt i bilen ett tag. Det var fet med nice, så länge sedan jag umgicks med någon av er. Tack för idag tjejer.
På onsdag börjar jag skolan igen. Det känns inte bra alls, men till vårat projektarbete hade jag tänkt att vi kunde fota isbilden på onsdag? Vad tror ni om det? Jag har ju varit och säkrat isen idag alla fall haha. BYE!


That sux


Tjoho. Är väl dags att skriva lite igen. Vi kan börja med nyår. Den vart inte alls som jag tänkt mig och allt för kort, men det går ju inte att spola tillbaka så man får väl vara nöjd. Haha. Nej, men jag tyckte det var helt okej. Käkade lite hemma hos martina först sedan drog vi på fest hos mikaela och tommy. Jag hade skit kul där, men det hände massa skit som jag inte hade en aning om förrän martina berättade dagen efter, hahhaa. Jag gick upp till emils fest också och träffade lisa och gänget. (: Vi kollade lite på fyrverkerier osv.
Dagen efter tog jag och martina en promenad och jag fick höra allt det galna. Haha, sedan drog vi hem till martina och käkade kladdkaka och såg på film. Den sög förresten.
Igår var jag och martina på stan en sväng. Vi fikade och hade oss, sedan kom becca och bittan med bebisen. Söt unge :) Älskar barn.
Sedan gick vi hem och väntade på att carl skulle komma in till stan och skjutsa oss till kina garden. Mmm, kina mat! men först skulle vi hämta malin och hon ville hellre ha mc donalds så det vart såklart det. Haha, vi hyrde väldens sämsta film också. Namnet bör inte ens nämnas, sedan drog vi hem till malin och slappa.
Det har varit hyfsat roliga dagar, jag har i alla fall gjort något. HAHA!  Bye.


RSS 2.0