Super smash


Kan jag få sluta mordhota er dag ut och dag in?

Just nu har jag harry potter maraton med mig själv. Det är sådär lagom kul. Tänkte jag skulle läsa lite också kanske. Jag är rätt sugen på sexan egentligen, men det går emot mina principer att läsa dem i fel ordning.
De andra gick väl ut kan jag tänka mig. Hörde inget mer där ifrån i alla fall. Mja, tänkte jag skulle beställa lite kläder när jag ändå sitter här. För övrigt idag har jag varit hos mormor och käkat. Hon var tydligen hundvakt för Nova var där. Så himla söt, hundjävel! Sedan bar det av till bror min. Han ville ha någon som diskade han berg av disk åt honom, men det hade ju inte jag någon lust med så anna ryckte in och tjänade 100 spänn hahaha! medan jag satt och spelade super smash. :)
Nä, nu drar jag. Blir deprimerad av datorn. Bye!


Namnsdag


Meeeeeeeen bespara mig plågorna! Jag dör hellre än att höra något mer om michael jackson. Sluta smutsa ner hans namn. Du är inget fan! Fatta det. Ser jag dig på stan så kommer jag köra över dig ditt äckel. Nu när han är död passar det alla att lyssna på michael jackson. Woho, vad bra han är eller hur? DET HAR JAG VETAT SEDAN JAG FÖDDES! Brinn. Ni förstör namnet och allt han stog för. ÅH era töntiga snusk äckel. Drick saft, saftskalar!

Har föresten vart hos David hela veckan men tänkte att jag skulle hem en sväng innan man ska iväg igen. Ska tillbringa några dagar hos Jonna nästa vecka. På måndag blir det arbetsförmedligen också och massa annat tråkigt.
Nu har iaf jag bokat turen till Göteborg med David den 12 augusti. Vi ska gå på universeum och liseberg. Skulle ju vara kul om Jonna och Martin hänger med också. Det återstår att se. O idag har jag namnsdag! Det ska jag fira med att gå på harry potter igen med mamma. Haha, inte för att jag tyckte att det var världens film men jag ställer alltid upp. Det är ju ändå harry potter vi snackar om. Bye!


die-die-die


Men va i helvete vad jag inte orkar med alla som fejk "älskar" Michael Jackson. DÖ! Ni är värdelösa. Nu när han är död så blir alla helt plötsligt galna i hans låtar och videos osv. Fy fan, o mtv fick väl vara snabba med att ta bort den nyaste reklamen som han "medverkar" i. Den när "han" springer och jagar en snorunge. Suck, men jag är inte förvånad. Stör mig bara en massa. Jävla saftskalar. Det är ingen som gillar er. ÅHH, jag har lust att dränka er!
Jag måste åka och besöka hans grav. Det får bli nästa projekt. Tänkte att jag skulle slänga ihop en bild som en hyllning till honom först och främst. Mja, ni får väl ursäkta men jag va tvungen att ta ut min aggression. Jag ångrar ingenting. Ni kan seriöst dö.
Just nu sitter jag bara och lyssnar på musik, är för trött för att göra något annat. Inte för att jag har gjort något värt att vara trött för men a. Har man inge jobb så, vete fan längre. Ska i alla fall ner till arbetsförmedlingen imorgon och anmäla mig. O på lördag fyller man 19 då, ingen kul siffra men man ska bli det också. Blir väl lite party som vanligt osv. vem vet. Fest hos Malin, kom vet ja. Blir roligare med fler :)
Den 15 juli ska david ta med mig på Harry Potter and the Half-Blod Prince, jag längtar!


RSS 2.0